Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak, nem marad...

Mit csináljak, nem marad egyenes a hajam?!

Figyelt kérdés
Mit tehetnék az ellen, hogy hajvasalás után ha kimegyek levegőre 15perc alatt ne hullámosodjon be? Van erre valami praktika? Ötletek?
2012. jan. 13. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

hajlakk, vagy hajhabos hajat vasalod ki. de amúgy párás időben várhatod, hogy egyenes maradjon.

de ezek nagyon nem tesznek jót a hajnak. mondjuk a hajvasalás sem.

2012. jan. 13. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyanez a gondom.1-2 praktikát tudok.Haj egyenesítő spray-vel mindig fújd be,(szerintem a got2b a legjobb)és utána vasald,de csak szárazon.És mindig vegyél fel sapkát,ha párás az idő.Persze nyáron nem hordunk sapkát,csak az esőben kell védni,én kapucnival szoktam.Sajnos ezzel sokan vagyunk így,a párától,víztől behullámosodik.
2012. jan. 13. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A ködös, párás idő tönkre teszi a hajat. Nekem alapvetően oroszlánsörényem van haj helyett, ezért szoktam vasalni. Viszont, amikor tudom, hogy úgy is ködös, párás idő van, akkor nem vasalom ki minden nap, mert fölösleges. Ilyenkor csak 2-4 naponta vasalom a hajam, attól függően, hogy mikor mosok hajat vagy mennyire feküdtem el a hajam. Ha nagyon kataszrófális felkontyolom és nem látszik :D

Egyébként én használok hajvégápoló szérumot (kallos) hajmosás uán a nedves hajra, ettől jó kis puha, selymes lesz a hajam és sokkal könnyebb kivasalni, meg mintha tovább is maradna egyenes. Meg hővédő hajvasaló spray-t (szintén kallos), ezt még csak 2hete használom, de érezhetően finomabb, puhább tapintású a hajam, meg könnyebb kivasalni és tovább marad egyenes.

Ezenkívül úgy szoktam felöltözni, hogy ha cipzáros pulcsit veszek fel, akkor a hajamat nem húzom ki a pulcsi alól és úgy veszem fel a kabátot vagy pedig a kabátot veszem fel úgy, hogy takarva, védve legyen a hajam és sapkát is hordok.

Így nagyjából megelőzhető, hogy visszahullámosodjon a haj.

16/L

2012. jan. 13. 18:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát igazából az én hajamnak teljesen mindegy, hogy párás-e az idő vagy nem ígyis úgyis behullámosodik 20perc után..:D lehet hogy a hajvasalóm nem épp a legjobb?! Nem vasalom minden nap, sőt most egy év alatt kb 2szer volt kivasalva csak.. Buliba akartam kivasalni de letettem róla mert begöndörödik és akkor önálló életet él..:D
2012. jan. 14. 13:03
 5/7 anonim ***** válasza:
lány vagy v fiú
2012. márc. 5. 14:52
 6/7 A kérdező kommentje:
16/L
2012. márc. 11. 13:50
 7/7 anonim válasza:
azt javaslom, hogy vegyél új hajvasalót. én 2 évig használtam ugyanazt a vasalót, de az utolsó hónapokban már alig tudtam egyenesre vasalni, ha meg sikerült is, hamar behullámosodott. azt vettem észre, hogy ha más hajvasalóját használom akkor tovább egyenes marad. talán próbáld ki egyik barátnődét és ha úgy gondolod, hogy tovább egyenes marad akkor vegyél egy újat :) lehet, hogy hülyeség, de szerintem megszokja egy idő után a hajunk a hajvaslót :D ja és hővédő sprayt mindenképpen használj:)
2012. máj. 13. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!