Mit csináljak, nem marad egyenes a hajam?!
hajlakk, vagy hajhabos hajat vasalod ki. de amúgy párás időben várhatod, hogy egyenes maradjon.
de ezek nagyon nem tesznek jót a hajnak. mondjuk a hajvasalás sem.
A ködös, párás idő tönkre teszi a hajat. Nekem alapvetően oroszlánsörényem van haj helyett, ezért szoktam vasalni. Viszont, amikor tudom, hogy úgy is ködös, párás idő van, akkor nem vasalom ki minden nap, mert fölösleges. Ilyenkor csak 2-4 naponta vasalom a hajam, attól függően, hogy mikor mosok hajat vagy mennyire feküdtem el a hajam. Ha nagyon kataszrófális felkontyolom és nem látszik :D
Egyébként én használok hajvégápoló szérumot (kallos) hajmosás uán a nedves hajra, ettől jó kis puha, selymes lesz a hajam és sokkal könnyebb kivasalni, meg mintha tovább is maradna egyenes. Meg hővédő hajvasaló spray-t (szintén kallos), ezt még csak 2hete használom, de érezhetően finomabb, puhább tapintású a hajam, meg könnyebb kivasalni és tovább marad egyenes.
Ezenkívül úgy szoktam felöltözni, hogy ha cipzáros pulcsit veszek fel, akkor a hajamat nem húzom ki a pulcsi alól és úgy veszem fel a kabátot vagy pedig a kabátot veszem fel úgy, hogy takarva, védve legyen a hajam és sapkát is hordok.
Így nagyjából megelőzhető, hogy visszahullámosodjon a haj.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!