SOS valaki! Tejesen tönkretettem a hajam?
ez egy örökös kör, amig nem hagyod abba.
Hagyd abba a vasalást, vágass belőle, és onnantól nuku forróság.+ápold, és figyeld meg elkezd nőni, és akkor már nem lesz oroszlán sörényes. ha hosszabb a hajad, akkor márnem fog igy elálni, mert megnőnek a tincsek, nem lesznek kicsik, hogy elálljanak, meg lehúzza őket kicsit a saját súlyuk:)
Én is ugyanebbe a cipőbe jártam még talán járok is.
Ugyan azok a "tüneteim" voltak mint neked.
Nagyon nehezen szoktam le a vasalgatásról... de végülis szerintem sikerült.. Heti 2× vasalom amikor hajat mosok, mondjuk nekem annyiból hogy a vasaló hatása kihat a többi napra is és így csak a vége kunkori egy kicsit. De már kezdem megszokni..és már nem olyan vagyok mint egy oroszlán. Meg hajvasaló cserén nem gondolkoztál? Lehet egy erősebb jobb lenne..igaz törné a hajad de nem annyira..és nem is kell többször átmenni a tincsen..én is gondolkozok h ujjat veszek: Remington S5500..8500ft de a gama az még jobb igaz 12.000 körül van de nagyon jó :) Meg persze folyamatosan kenyegesd :)
Az, hogy ráteszel 1 kiló sampont nem fog segíteni!
Sehogy nem lesz szép hajad, ha továbbra is vasalni fogod. Nagyon szép a természetes haj.. mi lenne veled hajvasaló nélkül? Itt sírsz, hogy nem tudsz élni nélküle.. tipikus nyávogós p*csa vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!