Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SOS valaki! Tejesen tönkretett...

SOS valaki! Tejesen tönkretettem a hajam?

Figyelt kérdés
Minden nap vasalom mert hajmosás után olyan mint valami oroszlán sörénye (mióta levágattam azóta ilyen) és nem szépen göndör hanem nagyon eláll a fejemtől és csúnya nagyon!!! Kicsit el van töredezve a vége de abból mindig vágatok és nem ezzel van baj! Hanem hajmosás után is égett szagú annyira büdös hiába teszek rá egy kiló sampont! És továbbra is vasalnom kell!! Szerintetek mit lehet vele csinálni??
2012. jan. 30. 19:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd abba a vasalást! Formázd máshogyan+fodrászhoz menj el, és kérjél tőle tanácsot :/
2012. jan. 30. 19:17
 2/16 anonim ***** válasza:
74%

ez egy örökös kör, amig nem hagyod abba.

Hagyd abba a vasalást, vágass belőle, és onnantól nuku forróság.+ápold, és figyeld meg elkezd nőni, és akkor már nem lesz oroszlán sörényes. ha hosszabb a hajad, akkor márnem fog igy elálni, mert megnőnek a tincsek, nem lesznek kicsik, hogy elálljanak, meg lehúzza őket kicsit a saját súlyuk:)

2012. jan. 30. 19:21
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Hajnyíró 0-ás asztallal ;) nem lesz utána égett szaga
2012. jan. 30. 19:22
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
hajpakolás+fodrász
2012. jan. 30. 19:22
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanebbe a cipőbe jártam még talán járok is.

Ugyan azok a "tüneteim" voltak mint neked.

Nagyon nehezen szoktam le a vasalgatásról... de végülis szerintem sikerült.. Heti 2× vasalom amikor hajat mosok, mondjuk nekem annyiból hogy a vasaló hatása kihat a többi napra is és így csak a vége kunkori egy kicsit. De már kezdem megszokni..és már nem olyan vagyok mint egy oroszlán. Meg hajvasaló cserén nem gondolkoztál? Lehet egy erősebb jobb lenne..igaz törné a hajad de nem annyira..és nem is kell többször átmenni a tincsen..én is gondolkozok h ujjat veszek: Remington S5500..8500ft de a gama az még jobb igaz 12.000 körül van de nagyon jó :) Meg persze folyamatosan kenyegesd :)

2012. jan. 30. 19:34
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
A mai hajvasalók nem roncsolják a hajat annyira mint a sima kerámia laposak.Én nem rég cseréltem le , a fodrászom ajánlotta és ez tényleg nem roncsol.Nem száraz , nem törik , nem szálkásodik.Hajmosás után égett szagú?Szerintem inkább balzsamot tegyél rá.
2012. jan. 30. 19:36
 7/16 anonim ***** válasza:
72%

Az, hogy ráteszel 1 kiló sampont nem fog segíteni!

Sehogy nem lesz szép hajad, ha továbbra is vasalni fogod. Nagyon szép a természetes haj.. mi lenne veled hajvasaló nélkül? Itt sírsz, hogy nem tudsz élni nélküle.. tipikus nyávogós p*csa vagy!

2012. jan. 30. 19:42
 8/16 A kérdező kommentje:
19:34 remington s5500 van:)) nem vagyok nyávogós p*csa esetleg csinálok képet majd hajmosás után, hogy mennyire gáz elmentem az utcán és kiröhögtek és utánam szóltak, hogy hogy lehet elindulnom ilyen hajjal? Nagyon csúnya tényleg!
2012. jan. 30. 19:46
 9/16 A kérdező kommentje:
Ja és nem csak hajmosás utána hanem mindig égett szagú! csak már kimosni se tudom belőle...
2012. jan. 30. 19:47
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is göndör hajam van...göndür haj=sok probléma...na de én is szoktam vasalni és attól füstszagú a hajad...próbáld valahogy úgy csattolni hogy ne álljon így...DE NA VASALD MERT NAGYON TÖNKRETESZED!!!
2012. jan. 30. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!