Hol tudnám eladni e tejesen jó márkás alig használt ruháim?
Figyelt kérdés
Van minden méretből , nagyon jó kis ruhák de fogalmam sincs hol tudnám eladni őket ?tesz-vesz vatera zsibvásár kilőve én ezekhez nem értek valami más? 16/L2010. szept. 29. 18:55
1/8 anonim válasza:
Én a vaterát nem lőném ki. Pofon egyszerű regisztrálni és a leglátogatottabb piactér a weben.
De jó lehet még a csereberenet, jófogás, illetve sok helyi ingyenes hirdetési oldal van.
2/8 A kérdező kommentje:
de a vatera pénzbe kerül nem?
2010. szept. 29. 20:59
3/8 anonim válasza:
A feltöltés igen, kb 5-10 forintba/db, amit csak akkor kell fizetned, ha eléri az össz 300 Ft-ot, illetve a sikeres eladás után pár százalékot. Ebből levonható a feltöltési díj.
4/8 A kérdező kommentje:
de nekem valami jó kis ingyenes kéne.:D
2010. szept. 29. 21:10
5/8 anonim válasza:
a tesz.veszen nem kell fizetni a feltöltésért.
amúgy meg sztem csak a neten tudnád eladni őket hogy biztos vevő legyen. milyen ruhákról van szó??
6/8 A kérdező kommentje:
póló nadrág top pulcsi cipő minden
zara h&m mango pimkie vera moda DC vans bershka
csak nekem a teszvezs és a vatera nehéz és hosszú idő...:D
2010. okt. 1. 21:57
7/8 anonim válasza:
21:30 vagyok
amugy tényleg kicsit időigényesek ezek az oldalak... de mást én nem tudok :S
nekem is volt fent teszveszen egy kis táska .... hát eléggé szenvedtem vele mire felkerült :/
8/8 A kérdező kommentje:
egy kis táska idő igényes:D
hát akkor az én 6 tonna ruhám ó :D
2010. okt. 2. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!