SOS valaki! Tejesen tönkretettem a hajam?
Figyelt kérdés
Minden nap vasalom mert hajmosás után olyan mint valami oroszlán sörénye (mióta levágattam azóta ilyen) és nem szépen göndör hanem nagyon eláll a fejemtől és csúnya nagyon!!! Kicsit el van töredezve a vége de abból mindig vágatok és nem ezzel van baj! Hanem hajmosás után is égett szagú annyira büdös hiába teszek rá egy kiló sampont! És továbbra is vasalnom kell!! Szerintetek mit lehet vele csinálni??2012. jan. 30. 19:12
11/16 A kérdező kommentje:
De még összefogva is csúnya:(( esetleg úgy lehet, hogy minden hajmosás után kivasalom de nem naponta! Mert annyira nem göndörödik vissza csak hajmosás után!
2012. jan. 30. 20:08
12/16 anonim válasza:
Nem használsz balzsamot hajmosás után?Ha nem akkor mindenképpen használj.Meg a gliss kur kifésülő ápoló balzsam ami nagyon jó ,az illata is.Szerintem elnyomná a haj szagot.Lehet hajat vasalni akár minden nap is , de nagyon kell ápolni a hajat mellette különben tönkre megy.
13/16 anonim válasza:
Komolyan nem értem, mit vársz tőlünk. Kb mindenki elmondta, hogy mi lenne a megoldás: ne vasald! Ha nem akarod megfogadni, szíved joga, de akkor ne rinyálj, hogy tönkremegy a hajad...
14/16 anonim válasza:
Gondolom száraz is. Ne vasald, hanem keress valami jó balzsamot, ami felfrissíti a hajat. Ha mégis vasalnád (mármint nem minden nap!) akkor egy hővédő balzsam se árthat. Az meg pláne, hogy egyik nap kivasalod, másnap az égett hajadra "egy kiló" sampont teszel. Hidd el, az nem segít. Adott esetben csak rontasz a helyzeteden..
15/16 anonim válasza:
Én is ugyan ezt csináltam, csak még szőkítve is volt ezek mellett a hajam. Aztán megelégeltem, hogy már vasalva is csúnya szálkás és száraz, befestettem világosbarnára (szigorúan színezővel, ammóniamentessel!) és eltettem a fiók mélyére a vasalót és a hajszárítót is (csak a tövét szárítottam meg, hogy ne fázzon meg a fejbőröm, a vége magától száradt és szárad a mai napig). Volt néhány húzós hónapom, de 2 év alatt vállig érő töredezett sörényes hajból egészséges végű csípőig érő csillogó természetes göndör/hullámos haj lett. A színezőt azóta is használom, és persze néha vasalom a hajam, vagy göndörítem, de a havi egy alkalom még mindig nem olyan vészes, mint a heti 2-7. Ehhez egy nagy elhatározás és kitartás kell. Na meg sok ápolás. Rengeteg féle pakolást kipróbáltam, boltit, házit, tojásost, olajost, mindent. Ami legjobban bevált a méz+olívaolaj kombó és a ricinusolaj. A mézest havonta, a ricinusost hetente alkalmazom. 18/L
16/16 anonim válasza:
kérestate keratinos hajápoló... kb 8500 Ft de nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!