Holnap rakják fel a fogszabályzót. Eléggé félek mert tejesen lement mínuszba az önbizalmam. Vélemény a fogszabályzós 16éves lányokról? :O neeem vagyok rondaa csak annak fogom magam érezni.
Nem tudom, hogy a 15-16 éves fiúknál mennyire komoly az ilyen , hogy : semmi baj nekem még attól függetlenül tetszeni fogsz.
Ez inkább az "érettebb" generációnál van így szerintem.
De lehet , hogy tényleg igaz amit mondott ... kifog derülni hamarosan.
Nem akartalak lehangolni , ha ez egyáltalán lehangoló , csak én így gondolom .
Amúgy meg egy fogszabályzó nem a világ vége , ha ő el is megy lesz még másik "pasid" , és a fogszabályzó sem lesz rajtad örökké.
Ne menjen le minuszba az önbizalmad, mert a fogszabályzó jó dolog! Nekem jövő héten fogják feltenni, és már nagyon várom. :D Az a lényeg, hogy ne takargasd a fogszabályzód, mert akkor az elég visszataszító látvány... Bátran viseld, és nevess vele, szerintem nagyon fog tetszeni a fiúknak is. Az én fiú haverjaim odavannak a fogszabályzós lányokért. Gondolj bele, hogy amikor lekerül, milyen gyönyörű lesz a fogad, és nem kell azon rágódnod, hogy miért nem csináltattam én bolond fogszabályzót...
Sok sikert hozzá! ;)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!