Világosabb bőrű lányok! Milyen naptejet használtok nyáron?
Ha lehet akkor konkrétan. Nektek melyik fajta vált be, illetve mennyibe került?
Elég világos a bőröm és nem tudom milyet vegyek, ami jó is, de azért méregdrága se legyen.
Mi évek óta a rossmanos, sun ozon naptejet használjuk.
Apukámnak jó bőre van, kiskorában minden nyarat a szabadban tölött, látszik is. :) Anyukámnak viszont fehérebb, érzékenyebb bőre van.
Az én bőrömre pedig a kettőség jellemző. Régebben nehezen barnultam, inkább pirosodtam (nem égtem le, csupán pirosas lett a bőröm, nem barna). Az utóbbi években fokozatosan napozok, már első melegebb, napsütéses tavaszi napokon kiülök rövidnaciba és toppa az erkélyre 20-30 percre, hogy a bőröm szokja a napfényt.
Így most már nem szoktam pirosodni, csak barnulni. Nyár végére általában nagyon szép, egészséges barna színem van, de sajnos télen kifakulok és következő évben kezdhetem újra az egészet.
Épp a tegnap vettem naptejet. Mivel tavalyról maradt egy kicsit 20-as faktorú naptej, most csak 10-eset vettem ebből a sun ozonból. Eddig használtam a 20-asat, még 1-2 alkalommal elhasználom azt, utána pedig elég lesz a 10-es is a napfényhez hozzászokott, kicsit lebarnult bőrömnek.
Egyébként ez a sun ozon naptej 1000Ft körül van, persze ez függ a faktorszámtól is. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!