Milyen sampont, balzsamot, hajpakolást használtok?
én is a pantene-t használom festett hajra valót,nem váltok másra meg vagyok vele elégedve teljesen!!:) Hajpakolásként bio gránátalmásat használok,rossmannn-ba 900 ft fél littyó:)
plusz nem kiöblítendő hajpakolásba szintén pantene-t és kallos tükörfény hajolajat vasalás után azt imádom:)
Sampon: [link]
Pakolás: 5 ek. méz + olívaolaj + kb. 2 ek. majonéz + 2 tojássárgája (néha: élesztő + méz + olaj + tojássárgája)
Hajspray: [link]
Hajvégápoló: Kallos Glossy Hajszerkezet-újjáépítő Folyékony Kristályolaj vagy [link]
Sorrend:
1. Nedvesített hajra a pakolás
2. 2-4 óra múlva samponnal lemosom (általában elég egyszer, de alaposan), majd almaecetes vízben áztatom, és a fejbőrömet is átmasszírozom
3. Törölközővel felitatom a nedvességet a hajamról, befújom a spray-jel
4. Majdnem teljesen száraz hajra felteszem a hajvégápolót
Nekem ez az ápolás csodásan rendbe tette a derékig érő hajamat. Persze a megfelelő vitaminbevitel sem utolsó szempont, ahogy a helyes táplálkozás sem.
Elég 10-12 naponta hajat mosnom, szinte végig friss.
sampon: syoss
balzsamot és hajpakolást nem használok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!