Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől ilyen szép a hajuk?

Mitől ilyen szép a hajuk?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 1. 18:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Juhjjjj Dakota Ostrenga(koti)*_* hatalmas rajongója vagyok.

Amúgy könnyű, ilyen hajam van nekem is, annyi a lényege, hogy nem szabad festeni, vasalni, hajlakkozni, habsprayezni, stb.

2012. jún. 1. 18:56
 2/11 A kérdező kommentje:
de nekem nagyon göndör...és ő is vasalgatja ahaját meg lakkozza..nemértem:s
2012. jún. 1. 18:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Mert ki van vasalva, esetleg még pótolva is van, és a pót rész szép. Ha nincs megcsinálva, az övé se olyan szép.
2012. jún. 1. 19:08
 4/11 anonim ***** válasza:
igen, pár videó erejéig tényleg bevasalta a haját, de nem mindennap.
2012. jún. 1. 19:10
 5/11 anonim ***** válasza:

[link]

Póthaj és látszik, hogy meg van csinálva, vasalva, szárÍtva.

2012. jún. 1. 19:15
 6/11 anonim ***** válasza:
hát mert meg van csinálva fotózáshoz. Gondolom lefújták fénysprayvel, vasalták, formázták és úgy fotózták fényekkel, hogy szép legyen. Minden nap az övé sem olyan tökéletes, mint ahogy itt látszik. Ha meg mégis, akkor csupán genetika és kész.
2012. jún. 1. 19:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Vékony szálú haja van, fotózáshoz gondolom megcsinálják mindig, de nem hiszem, hogy reggeli felkelésnél is Így áll, látszik, hogy minden szál be van fésülve.
2012. jún. 1. 19:20
 8/11 anonim ***** válasza:

photoshop

meg azért remélem az életben nem ilyen ijesztő ez a néni

mert ez ultragáz így

2012. jún. 1. 19:37
 9/11 A kérdező kommentje:
vannak videói...és ugyanilyen gyönyörű...
2012. jún. 1. 19:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Csak úgy halkan megsúgom, hogy ennek a lánynak minden képe erősen szerkesztve van. A videót is egyszerű megmagyarázni. Sok alapozó, műszempilla és szemtágító kontaktlencse. Amúgy nagyon szép lány, de ezek nélkül nem lenne ennyire látványos és különleges :) Amúgy nem biztos, hogy póthaja van... Nekem is ilyen hosszú a hajam és nincs póthajam. Pedig festem, vasalom... Amúgy ricinusolaj, hajfény spray... de amúgy a vasaló hiába, hogy roncsolja a hajat, de fényesebb lesz tőle. Használj hajvégápolót és hővédőt :)
2012. jún. 2. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!