Linkelnétek olyan csajokról képet nekem, akiknek husis kerek baba arcuk van, szép mosolyuk, nagy szemeik, hosszú hajuk, esetleg keleti csajok akik ilyenek?
lehetnek színes hajúak is pl mint a paramore énekesnő haja Hayley williamsé, Rózsaszínes lilás, narancsárgás pirosas
akiben ez mind megtalálható h szép kerek baba arc, szép bőr, bazi nagy szemek, és talán még jó alak is
Szerintem egy két lány az előttem belinkeltek közül egyáltalán nem kerek arcú. Amanda Seyfried pl ovális arcú.
Rám majdnem illik a leírásod, husis kerek arcom van, husis ajkam, szép fogsorom, jó alakom, hosszú barna hajam, viszont a szemem átlagos méretű, mandulavágású.
25N
és hál istennek önbizalmad is van :) biztos a pasik is szeretnek :)
szerencsés vagy
mila kunis képe nem volt ismerősm ikor linkelted, dem ost hogy néztünk egy filmet, a lepattintva c filmet, most már tudom h abban szerepel ez a nő, de láttam hogy Éli könyvében is ő van, meg a párterápiában
ez tök jó, mert aki az utóbbi filmben szerepel, az a pasi játszott a 40 éves szűzben is, mi több, ő volt a főszereplő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!