A metálos csávóknak miért olyan szép a hajuk? :D
én még nem láttam szép hajút! akiket eddig én láttam, zsiros volt a hajuk, és kócos.. :D
egyébként elvileg a sörtől szép fényes lesz a haj (ha ráöntik), szóval...... :D
genetika
nem vasalják minden lehetséges alkalommal
levágják a letörött hajvégeket
néha mosák is, de nem naponta
Vannak nagyon ronda, töredezett hajúak is. De egyébként szerintem önmagában azért, mert nem használnak mindenféle hajrögzítőt (hajlakkot, zselét), mint a rövidebb hajúak, rendes samponnal mosnak hajat, és akiknek hosszabb, azok még hajbalzsamot is használnak, hogy ki tudják fésülni.
Kár, hogy amúghy egy csomó másban (pl öltözködés) a többség nagyon igénytelen... (és itt nem a stílusra gondolok, hanem azon belül)
öltözködésben igénytelen?:D Mért, a fekete ruha, szegecses cuccok igénytelennek számítanak?:D Az az igénytelen, aki nem mos fogat, nem fürdik, stb., nem aki fekete ruhát hord xD
Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak: akiknek szép a hajuk, azoknak valóban azért, mert levágják, ha töredezett, nem kenik zselével meg nem vasalják, hanem rendes sampont, balzsamot használnak, és fésülik is a hajukat...De igen, metálosok között is van akinek zsíros, vagy töredezett a haja, de korántsem ez az átlag...
valóban genetika.
páromnak hosszú, dús, hullámos haja van és nagyon erős szálú!
nagyon jól áll neki, csak neki nem tetszik, mert nem egyenes :D de ettől még nem vasalja és ápolja. Gliss kur termékeket használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!