Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bemásolnád olyan lányok...

Bemásolnád olyan lányok képét, akiknek szerinted szép a hajuk? (szőke, hosszabb)

Figyelt kérdés
szeretném megnézni hogy milyen egy igazi emberen, mert a sztárok belőtt frizuráját úgysem tudom utánozni, azt remélem így természetesebbeket kapok.
2010. aug. 25. 10:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nézz körül az utcán, meg kérdezgesd az ismerőseidet, nem hiszem, hogy ne lennének, hogy ne tudj megnézni egy pár hajat..ÉS a sztároknak sincs mindig belőtt frizurájuk, meg van annyiféle, hogy nem akarom elhinni, hogy ne találnál olyat, ami tetszik, és megoldható házilag is. Meg az interneten nem csak sztárokról vannak fotók.
2010. aug. 25. 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:
2010. aug. 25. 10:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem neki szép a haja:

[link]

2010. aug. 25. 11:11
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi, eredetileg máshogy szólt a kérdésem, de a moderátor kicsit átírta, kiszedett belőle egy részt(h ne sértsen személyiségi jogokat) így már bárgyúbbnak tűnik. Köszönöm azoknak akik küldtek linkeket
2010. aug. 25. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!