Szép, természetes szőke hajfestéket keresek, ami nem is roncsol annyira? Ötletek?
A Casting szőkéit nézegettem, de elég drága, és nem tudom, hogy megéri-e az árát.
A hab festékük komoly csalódás volt, sokkal sötétebb lett.
A Garnier Color and Shine jöhet szóba
Vagy a palette Color and Gloss
A hajam elég világos szőke, sprőd, és nem szeretném, ha szőke helyett barna lenne.
A garnier color&shine ugyanaz kb mint a casting, ugyanaz a gyártó, ugyanaz az állag, ugyanaz az illat, nagyrészt ugyanazok az árnyalatok. Szóval ha a castingból és a color&shine-ból is találsz olyat ami tetszik, akkor az olcsóbbat választ, ugyanaz.
A palettét én nem szeretem, nem is próbáltam... Neked kell tudnod, hogy milyen árnyalatot szeretnél, de az eredeti hajszíned befolyásolja a végeredményt és ha festett a hajad, akkor azt is tudnod kell, hogy festék festéket nem világosít. Mindig benne van a pakliban, hogy a szín eltér a dobozon lévőtől, ezértis érdemes inkább a kódokat nézegetni, mint a képet, hiszen az csak illusztráció, nagyjából látszik h milyenre számíthatsz, de eltérések mindig vannak.
Azt kell eldöntened, hogy mi a nagyobb baj: ha kicsit világosabb lesz, vagy ha kicsit sötétebb? Ha sötétet nem szeretnél és 2 árynalat között hezitálsz, ráadásul amire ráfestesz az is kicsit sötétebb, akkor mindenképpen a világosabbat válaszd.
Pont az a gondom, hogy idővel a hajam nagyon kifakult azoktól a hajfestékektől, amik világosítanak is.
Most olyan igazi "utcasarki" platinaszőke, és száraz is.
Inkább attól tartok, hogy két árnyalattal sötétebb lesz, mint attól, hogy nem fogja be.
A palette cuccokat én se szeretem.
Viszont azt kétlem, hogy a garnier és a loreal ugyanaz a cég lenne, ugyanazokkal a színekkel.
Szerintem erre a platinaszőkére bármilyen szőke hajszínezővel rámehetsz. Mindenképpen hajszínezővel, mert az tartósabb, ne félj attól ha sötétebb lesz, úgyis kopik.
én Palette color and gloss barnát használtam nekem tetszik.
A garnier pedig a loreal almárkája ;) Ezt 1000%-ra biztosan mondom neked, nem vitatéma. És nézd csak meg alaposabban a hajfestékeiket, már ami az árnyalatok elnevezését és a kódokat illeti (mert képnek más csajt raknak be, de az mindegy is).
Amúgy erre bizonyíték, ha beírod, hogy loreal.com, mert ott ki is írja, hogy a garnier az ő márkájuk... :P
Szóval ez nem vallási kérdés, vagy ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!