Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi időnként lehet menni...

Mennyi időnként lehet menni szoliba?

Figyelt kérdés
Ma voltam fekvő szoliba 4 percet , holnap mehetek állóba 6 percet aztán holnapután meg megint fekvőbe 6 percet? Melyik a jobb, a fekvő vagy az álló? Tudom soknak tűnik , de eddig még csak kétszer voltam és gyorsan le szeretnék barnulni , pontosan jövőhét szombatra!:)
2012. máj. 30. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 3 perccel kezdtem állóba, utána 5 percet fekvőbe, utána 10 percet fekvőbe, holnap megyek megint 10 percre, de már barnább vagyok.

Szerintem mehetsz 6 percre, de utána felesleges mégegyszer 6 percre menni, már hozzá lesz szokva a bőröd és nem fogsz leégni tehát simán mehetsz 10 percre. főleg ha már szombatra le akarsz barnulni.

Egy héten kétszer. Hármat is mondanak de te most kezdted, sok lenne. Amúgy saját tapasztalat, egyél répát szoli előtt és után is, és úgy mégjobb lesz :) Ha egy héten 2x mész 10 percre szerintem simán lebarnulsz. nem annyira, de barnább leszel. mondjuk bőrtípustól is függ.

2012. máj. 30. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja és én úgy tudom hogy az álló erősebb, de ez is szolifüggő. tehát ahol én lakok az összes szalonban azt mondják hogy az álló erősebb. ezt kérdezd meg szerintem ott ahova jársz.

Első voltam

2012. máj. 30. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Megint első vagyok :D

én úgy olvastam hogy szoli után el kell telnie minimum 1-2 napnak. tehát ha voltál ma, akkor pénteken menj, utána hétfőn. én is 2 naponta megyek, és a csajszik akik dolgoznak ők is mondják, hogy nem egészséges mindennap menni.

2012. máj. 30. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
20%
Mi az hogy minden nap???? Egyszer se egészséges menni :P
2012. máj. 30. 20:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Két különböző helyen van az álló meg a fekvő szolárium.:) Akkor holnap ne is menjek már hanem csak pénteken? Egyszer már voltam ezelőtti héten is állóba négy percet és ezt mondtam is ma a nőnek a fekvő szoliba , de azt mondta , hogy elég ha most csak 4 percre megyek , mert ez sokkal erősebb , turbó szoli. Amúgy köszönöm a választ és a répás ötletet is , még ma eszek is egyet.:)
2012. máj. 30. 20:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés , te szoktál használni szoli krémet?
2012. máj. 30. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

2 szolizás között minimum 48 óra teljen el!Ne stresszeld a bőröd heti 4 szolizással,felesleges!Krémet mindig használj,a hidratált bőr szebben , tartósabban és jobban barnul!Sok nedvességet veszít a bőröd szoizás alatt azért is ajánlott a krém! Ha száraz bőrrel szolizol akár foltosan is barnulhatsz! Általában az állók erősebbek mert több cső van bennük és nincs külön arcbarnító rész de ez a csövektől is függ, kérd ki a személyzet véleményét!Arra nagyon ügyelj hogy sose égj le!

2012. máj. 31. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!