Világos a bőröm, és sok anyajegyem van. Mehetek szoliba ettől függetlenül?
Szia!
Nekem is világos a bőröm és sok anyajegyem van, én járok hetente 2x minimális időre.
Szerintem ha nem viszed túlzásba, akkor nem lehet bajod.
Viszont tapasztalatból mondom, hogy világos bőrnél 1-2 alkalom semmit nem ér, többször kell menni, hogy legyen színed, ugyanis a fehér bőr nagyon nehezen barnul.
Arra nagyon vigyázz, hogy ne égj le, inkább menj mindig kicsit kevesebb időre (3-5 perc), mert ha leégsz, az károsítja a bőröd!
Szerintem ne menj,eleve a nagyon világos bőrnek nem javallott,főleg nem a sok anyajegyesnek..szerintem nagyon veszélyes.Jó pár szolizós ismerősömnek kijöttek anyajegyei amik szoli előtt nem voltak.
Én pl falfehér vagyok..és? Csak azért tegyem tönkre az egyébként szép feszes tiszta bőrömet mert most épp a barna a divat? Ugyanmár.
Első vagyok. Ismerős a helyzet :-(
Én sem agyonszolizni szeretném magam, már van egy pici színem, ennél többet nem is akarok. A barna bőr egészséget sugároz.
Igazából a nap is káros, meg a sok sz** amit megeszünk, meg a levegő...minden...
Ha nem viszed túlzásba nem lehet bajod.
Szia!
Én az Eu szabványos gépeket ajánlom,ha ilyen érzékeny a bőröd, mert ez a legkíméletesebb. De itt is alacsony percszámmal kezdj, és fokozatosan növeld ahogy barnul a bőröd. Használj krémet is, mert gyorsabban barnulsz, és tartósabb a színed.
És ne feledd, a mértékletesség a fontos!!! Amíg nem égeted meg a bőröd, nem káros a szolizás!:)
Én is a falfehér, sokanyajegyes típus vagyok; nekem eddig minden doki azt ajánlotta, hogy ne nagyon napozzak vagy járjak szoliba.
Ha mindenképpen színt akarsz, szerintem próbáld meg az önbarnító krémeket! Van kifejezetten világos bőrre való is; én a Dove önbarnító testápolóját használtam, és nagyon bejött. Volt ismerősöm, aki azt hitte, nyaralni voltam, és ott lett egy kis színem, szóval nem látszik műnek. :)
Én is tartottam tőle, de nekem bevált!
Ráadásul én nem is a bőrtípusomnak megfelelőt használtam; édesanyám vett magának ilyen Dove önbarnítós testápolót, ami már sötétebb bőrre való. De gondoltam, egy próbát megér a dolog, szóval elkezdtem én is használni. Nem lettem foltos tőle, szép, egyenletes színe volt; viszont amint nem használtam naponta, nyilván ugye hamar lekopott, pár nap alatt.
Egyre figyelj, ha kipróbálod, a kézmosásra! Ugye meg kell mosni a kezedet utána, mert arra megy a legtöbb krém... ezt meg is tettem, viszont nem tűnt fel, hogy a csuklómra is több ment, úgyhogy csak pár nap után vettem észre hogy a két csuklóm szép sötétbarna lett a többi részhez képest. :D De hamar lejött, és nem is volt feltűnő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!