Egy idő után nem lesz hajam! Valamilyen megoldás létezik?
Figyelt kérdés
Vasalom a hajam rendszeresen,van,hogy naponta 3X.De előfordult már többször is.Ugyanis iszonyatosan száraz,csúnya,erősen hullámos (azért göndörnek nem nevezném).Megvettem már mindent amit ajánlanak.Hajolaj,hővédő,hajegyenesítő spray,mélytápláló pakolás,hajfény ápoló,az ilyen-olyan balzsamok,samponok...már én se tudom...mindezt rendszeresen,mindig pakolom a hajamra csakhogy "szegényt" megóvjam a káros gonosz vasalótól.És?!Semmit nem ér.Mellesleg nem olcsó mulatság,több ezer fornit csak egy pakolás,mivel igyekszem a jobb minőségűt megvenni.Probáltam már nem vasalni,de egyszerűen rosszul érzem magam,nem SZÉP.Soha nem fogok úgy kimenni az utcára,hogy a hajam nem ápolt.legalábbis főleg nem látszik annak.Iszonyú.Hiába minden igyekezet.Ez egy ördögi kör.Levágatni nem akarom,mert nem áll jól.Mi a jó megoldás?2009. jún. 29. 12:47
11/17 A kérdező kommentje:
ja bőrgyógyászhoz azért mert száraz a hajam?vagy?
2009. jún. 29. 13:41
12/17 anonim válasza:
milenne ha kipróbálnál vmi olyan terméket, amitől a "göndör" hajad nemtűik csúnyának? ésakkor nemkell mindig vasalni.
13/17 A kérdező kommentje:
habár ez sem rossz ötlet :)
2009. jún. 29. 14:00
14/17 anonim válasza:
Bőrgyógyásztól nyugodtan kérhetsz segítséget.Ha valaki zsíros hajjal megy oda,akkor száraz hajú miért nem mehetne?Biztos add pár jó tanácsot!
15/17 anonim válasza:
vegyél hajhabot kontyozd fel a hajad és tegyél rá egy kicsit..ettől szép gönndör lesz..ls nem ojan ka*i mint az eredeti hullámok benne..
és lenne egy ojan tanácsom h ha veszel uj hajvasalot akkor a régit árverezdel pl vaterán..vagy tesz-veszen..egy 5-6 ezret biztos ad érte valaki..és mind a ketten jóljártok =)
16/17 A kérdező kommentje:
hát eléggé rossz állapotban van..nemhinném..:s
2009. jún. 30. 09:29
17/17 anonim válasza:
Nekem is göndör hajam van (kb 1 éve göndörödött be). Minden nap vasaltam, már kétféle hajvasalót is kipróbáltam, hajvédő sprayvel fújtam,semmit nem ért, mert ugyanúgy töredezett lett a hajam, és nagyon szárazzá vált. Én levágattam a töredezett részt, és nem sajnáltam. Mára elfogadtam, hogy göndör a hajam, és így hordom, hajhabbal még jobban begöndörítem és így tök szép. Ha meg egyenes hajat akarok, lehet kapni hajegyeneítő kefét, amit hajszárításkor kell használni, és azzal beszárítják a hajamat (mondjuk ilyenkor nem lesz olyan egyenes mint hajvasalóval, de azért mégsem lesz töredezett). Szerintem te is így csináld! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!