Létezik megoldás? (Ami lehetőleg nem káros)
Nekem is vissztérő problémám a pattanás, nekem általában hosszas góckeresés és vizsgálatok (vérvétel, fül-orr-gégész, fogászati panorámaröntgen) után antibiotikumos kezelést szokott felírni.
A Roaccutan nem életveszélyes, vannak mellékhatásai, és főleg nőknél veszélyes a teherbeesés veszélye miatt, de amúgy nem károsabb semmivel, mint egy antibiotikumos kezelés. Minden gyógyszeres kezelés megterheli a szervezetet és főleg a májat, ebben nem különböznek.
Pl én nem ihattam tejet, tejterméket is csak óvatosan fogyaszthattam (értsd sajt), és nem ihattam a kezelés alatt alkoholt egyáltalán, ami 6 hónap volt...
Gyógyszeres kezelés mellé rázókeveréket és antibiotikumos krémet is szoktam kapni.
Ha pl a pasidnak hormonális okokra visszavezethető pattanásai vannak, akkor viszont az antibiotikum nem sokat ér, és igenis a roaccutan a megoldás. Ezt bízd az orvosra, házi praktikákkal és külsőleges kezeléssel egy komolyabb bőrbetegségen nem lehet segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!