Egy idő után nem lesz hajam! Valamilyen megoldás
létezik?
Figyelt kérdés
Vasalom a hajam rendszeresen,van,hogy naponta 3X.De előfordult már többször is.Ugyanis iszonyatosan száraz,csúnya,erősen hullámos (azért göndörnek nem nevezném).Megvettem már mindent amit ajánlanak.Hajolaj,hővédő,hajegyenesítő spray,mélytápláló pakolás,hajfény ápoló,az ilyen-olyan balzsamok,samponok...már én se tudom...mindezt rendszeresen,mindig pakolom a hajamra csakhogy "szegényt" megóvjam a káros gonosz vasalótól.És?!Semmit nem ér.Mellesleg nem olcsó mulatság,több ezer fornit csak egy pakolás,mivel igyekszem a jobb minőségűt megvenni.Probáltam már nem vasalni,de egyszerűen rosszul érzem magam,nem SZÉP.Soha nem fogok úgy kimenni az utcára,hogy a hajam nem ápolt.legalábbis főleg nem látszik annak.Iszonyú.Hiába minden igyekezet.Ez egy ördögi kör.Levágatni nem akarom,mert nem áll jól.Mi a jó megoldás?
Irigylem a problémáidat. Ne menj utcára, vagy ne vasald a hajad. Ilyen egyszerű.
2009. jún. 29. 12:51
2/17 A kérdező kommentje:
én meg téged irigyellek,hogy szép ápolt hajad van.(biztosan) :s
tényleg hasznos volt a válasz.grat..
2009. jún. 29. 12:57
3/17 anonim válasza:
Pedig a megoldás csak az, hogy kevesebbet vasalod. Nem hiszem el, hogy ezt minden nap megkell csinálni, főleg háromszor. Mi lenne, ha néha pl. összefognád a hajad, akkor aznap nem kell kivasalnod, vagy csavarókkal göndör hajat csinálnál magadnak. Lehet, te az hiszed szép a hajad, ahogy kiegyenesíted, de hidd el, egy egészségtelen, töredezett hajnál nincs rondább.
2009. jún. 29. 12:59
4/17 A kérdező kommentje:
pedig ugy szép,és nem látszik rajta hogy agyon van vasalva...összeszoktam fogni,de akkor is göndör,és nem is az lenne a baj hogy göndör hanem,hogy csúnya.
2009. jún. 29. 13:02
5/17 anonim válasza:
Igaza van a 2.nak...
Inkább egy göndör, egészséges haj, mint egy csúnya töredezett, egyenes haj.
Ráadásul a göndör haj a divat idén :)
2009. jún. 29. 13:03
6/17 anonim válasza:
Akkor még mindig lehet konytban, vagy befonva, vagy nem tudom milyen hajak vannak még :D Az igazság, hogy nekem semmi gond nincs a hajammal, nagyon egészséges (fodrászok mindig el vannak ájulva tőle), de én nem vasalom, nem szárítom. Tényleg nem jó, ha teljesen tönkre teszed a hajad. Miért nem jók a hullámok vagy a göndör haj, szerintem az szép.
2009. jún. 29. 13:10
7/17 A kérdező kommentje:
mert csúnya...na mindegy azért köszi
2009. jún. 29. 13:16
8/17 A kérdező kommentje:
mármint nem a göndör haj hanem az enyém és mielött vasaltam volna azelött is az volt.csak még kislány voltam
2009. jún. 29. 13:17
9/17 anonim válasza:
Háát ha már mindent kipróbáltál,akkor vegyél egy új hajvasalót!Én ilyet ajánlok neked:Remington Shine Therapy S9950.Ez olyan vitaminos hajvasaló.
A másik dolog meg,hogy ne vasald naponta 3x!Persze,hogy tönkremegy a hajad.Vasald akkor ha épp az utcára(suliba) indulsz és elég ennyi.A rokonok úgysem fognak zaklatni,hogy miért göndör a hajad...Ha kell vegyél sapkát,én így szoktam közlekedni a városban,ha nincs kivasalva a hajam
Ha ez sem segít kérd ki a fodrászod tanácsát vagy menj el bőrgyógyászhoz.
Ja és még valami:igyál sört,vagy vegyél sörélesztőt!
2009. jún. 29. 13:36
10/17 A kérdező kommentje:
köszi :) bár már nem vagyok sulis :) 20 éves vagyok...igen az lesz szerintem,hogy új vasalót veszek,mondjuk ami most van az 13 Ezer fornit volt és másfél éves...tehát ezt sem értem..na mindegy köszönöm szépen :) az utolsónak :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!