Borzasztóan törik a hajam. Ollón kívül milyen megoldás létezik?
Eredetileg szőke hajam van, de sötétbarnára festem, már 4 éve. Egy jó ideje már eléggé töredezett lett, hiába használok kifejezetten töredezett hajra való termékeket stb.
Levágatni rövidre nem szeretném, illetve a festést se szeretném abbahagyni, mert hülyét kapok a szőke hajamtól.
Mit tudtok tanácsolni nekem? Van aki hasonló cipőben jár? Milyen termék az, ami tényleg hatásos erre a problémára? Illetve házilag mit tudok tenni?
No meg egy másik kérdés, hogy hajhullás a festéstől lehetséges?
vasalod a hajad?
szerintem próbálj ki valami drágább hajpakolást, mert ezek az 1000Ft-osakkal én se mentem sokra. Ezen kívül a hajvégekre hajolaj (vagy bármilyen olaj)
a vitaminok közül nekem a peau cheveux ongle jött be, a dmbe lehet kapni. a hajam is nőtt tőle
1500 Ft körül van, 40db, napi egy.
Szia!
Nekem is nagyon törik a hajam és hullik is. Nekem a Serical Placentás Pakolás vált be. Nagyon olcsó, 1 kg kb 1000 Ft és nagyon jó. Én két dobozzal használtam el, úgy hogy mellette csak az Avonos hajvégápoló olajat használtam és teljesen megszüntette a töredezést (persze ahogy nőtt a hajam a már tönkrement végeket levágattam). Azóta már egy éve festem a hajam és most már fél éve csak a hajvégápoló olajat használom és nem kezdett el újra törni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!