Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Borzasztóan törik a hajam....

Borzasztóan törik a hajam. Ollón kívül milyen megoldás létezik?

Figyelt kérdés

Eredetileg szőke hajam van, de sötétbarnára festem, már 4 éve. Egy jó ideje már eléggé töredezett lett, hiába használok kifejezetten töredezett hajra való termékeket stb.

Levágatni rövidre nem szeretném, illetve a festést se szeretném abbahagyni, mert hülyét kapok a szőke hajamtól.

Mit tudtok tanácsolni nekem? Van aki hasonló cipőben jár? Milyen termék az, ami tényleg hatásos erre a problémára? Illetve házilag mit tudok tenni?

No meg egy másik kérdés, hogy hajhullás a festéstől lehetséges?

2009. dec. 18. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Mindenek előtt tudnod kell hogy a szőke haj nagyon érzékeny, ezért könnyen előfordulhat hogy a festéstől törik...nagyon sok mindennel összefügg, tehát érdemes gondolnod itt a táplálkozásra is, lehet h vmilyen ásványianyag hiányzik a szervezetedből...erre vannak külön étrend kiegészítő tabletták, dmben, rossmanban is kapható, sokat segíthet! külsőleg pedig hasznos szilikonos hajvégápolót használni akár egyszerű avonosat is (nekem bevált), de ha épp az van otthon akkor bátran kend be egy kicsit a hajvégeket testápolóval vagy olívaolajjal is, de csak a végeket! (olívaolaj hajmosás előtt kb fél órával, utána muszáj megmosnod mert nagyon olajos lesz...)sok sikert!;)
2009. dec. 18. 17:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Kedves első, nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, ment is az értékelés. ;)
2009. dec. 18. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:

vasalod a hajad?

szerintem próbálj ki valami drágább hajpakolást, mert ezek az 1000Ft-osakkal én se mentem sokra. Ezen kívül a hajvégekre hajolaj (vagy bármilyen olaj)

a vitaminok közül nekem a peau cheveux ongle jött be, a dmbe lehet kapni. a hajam is nőtt tőle

[link]

1500 Ft körül van, 40db, napi egy.

2009. dec. 18. 19:29
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Nekem is nagyon törik a hajam és hullik is. Nekem a Serical Placentás Pakolás vált be. Nagyon olcsó, 1 kg kb 1000 Ft és nagyon jó. Én két dobozzal használtam el, úgy hogy mellette csak az Avonos hajvégápoló olajat használtam és teljesen megszüntette a töredezést (persze ahogy nőtt a hajam a már tönkrement végeket levágattam). Azóta már egy éve festem a hajam és most már fél éve csak a hajvégápoló olajat használom és nem kezdett el újra törni.

2009. dec. 19. 11:15
 5/5 anonim válasza:
Ja azt elfelejtettem, hogy ez csak a töredezésre vált be, a hajhullással most is küszködök. Az lehet a festéstől is, bár nekem előtte ugyanennyire hullott. (Előző voltam)
2009. dec. 19. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!