Mitesszerek ellen létezik otthoni megoldás?
Kozmetikushoz jártam sokáig de csak piros lett a fejem a patik meg 2x akkorák másnapra. (Ha tudtok egy jó kozmetikust 11-ker vagy Érd közelében légyszi írjátok ide :D)
Ja és ha az arcomon nem is látszik a miteszer, akkor azt hogy lehet eltüntetni?
hát, nyomkodnod kell, ha nem akarsz kozmetikushoz császkálni. én is magamnak csinálom (van, amikor felgőzölöm az arcom kamillateás forróvízzel) a kozmetikust feleslegesnek tartom. az meg, ha nem látszódik, csak jó. én legfeljebb korrektorral és alapozóval átmegyek rajta, ha nagyon vörös. idővel el fog múlni, vannak jó tonikok pattanás ellen, bár nekem egyik sem hozott feltünő változást, volt, amelyiket miután abbahagytam, szebb lett az arcom.
én az aloe vera bio fogkrémre esküdök, eddig soha nem hagyott cserben se fogak és se pattanások esetében!
remélem, segítettem! :)
szia nem tom de ez a vidi lehet hogy segít:)
nekem sokkal kevesebb mitesszerem van azóta, amióta heti kétszer mézes-cukros arcpakolás-bőrradírt használok.
3:1 arányban (több méz, kevesebb cukor) célszerű elkészíteni, 20-25 percig fenthagyni az arcon(ha ülő helyzetben vagy, akkor tarts az arcod alá egy kistányért, mert csöpög :D), majd átdörzsölni és lemosni.
A dolgot Griberlinél olvastam, ha vannak további kérdéseid, biztosan tud segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!