Milyen sampont használtok? Bevállt?
A Syoss nekem is csalódás volt. Aztán kerestem fórumokat, hogy mit írnak róla, és ott is lehúzták. Kár, hogy utólag találtam meg. :(
Amikor gazdag voltam, Pantene Pro-V Smooth and Sleek-et és Gliss Kur Total Repair-t használtam, nagyon szerettem mindkettőt. Már nem vagyok gazdag, most a Q10-es hajerősítős és a hamvasítós Schaumát használom. Nem a régi, de megteszi.
A Herbal Essencest nem tiltották be?Én úgy hallottam hogy kivonták a forgalomból mert valami tiltott anyag volt benne vagy mi.
Amúgy én a Head&Shoulders Citrush Fresht szeretem nagyon.
Nekem szörnyű egy hajam van. :S
Nagyon könnyen zsírosodik és korpásodik, a hajhossz azonban atom száraz, sprőd. Száraz, fénytelen hajra való sampont próbáltam már, de rémálom, kb. másnap este már érzem, hogy zsírosodik a hajam és két nap múlva tele vagyok korpával.
Úgyhogy én zsíros és korpás hajra való sampont szoktam használni. A legjobban a head&schoulders sensitive és citrus fresh vált be, de néha baba zsíros hajra való, citromleves sampont használok.
Utána pedig balzsam + pakolás, de mindig nagyon óvatos vagyok, hogy a hajtőre véletlenül se kerüljön, mert ugye ez is zsírosít.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!