Kismamik! Milyen márkájú/nevű hordozókendőt használtok és honnan vettétek/rendeltétek? Szeretitek, bevállt?
Nandu xxl, nekem bevált nagy a babám 5 honapos és oldalt hordom, barátnőmnek 2 van, ő háton is tudja
, és imádja,
Én magamnak varrtam, ha érdekel, csinálok neked is, merre laksz? Nekem vékony anyagból van, néha még most is használom az 1 éves fiamnál.
Pár hónapja még jobban elvolt benne, könnyen le lehet szaladni a boltba vele. Most már jár, a babakocsit sem nagyon díjjazza:)
Én innen rendeltem.Gyorsak voltak a kiszállítással.
Nekünk bevált és a dvdvel könnyen megtanultam a kötözési technikákat.Ja én xxl-est rendeltem,úgy voltam vele inkább legyen hosszú mint rövid.
Kellemes hordozást!
Szia!
Én mei tai-t vettem, nagyon meg vagyok elégedve vele. 4500 Ft-ért varrták nekem olyan színben, amilyet kértem. Én a teszveszen találtam rá és ettől az eladótól vettem: [link]
Köszönöm a válaszokat
Kedves 21:57 Már megrendeltem én is a Nandut de azért köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!