Hogyan lehet megakadályozni fiúknál a zsírosodó homlokot? Vagy mivel?
Figyelt kérdés
18/F vagyok
A homlokom zsíros lesz és nem sima a bőr hanem érezni lehet rajta kis kitüremkedéseket amik amúgy alig látszanak.
Mi a leghatásosabb krém erre, vagy mit kell csinálni vele hogy ne legyen ilyen mert ilyenkor nyáron nagyon idegesít...
2012. máj. 8. 13:30
1/7 anonim válasza:
Elhiszem,hogy idegesit,mert nekemis van ilyan problémám,nemigazán segitett rajta semmi,most a puder..de neked ez kizárt:D őő,bőrtipusodnak megfelelően veszel arckrémet,ezis segithet benne:) esetleg a hajad nemér oda?
2/7 A kérdező kommentje:
Mivel hosszabb fajta hajam van ezért van hogy odalóg...
A púder nekem tényleg nem segítség :D
2012. máj. 8. 13:39
3/7 anonim válasza:
hajat levágatni, kozmetikussal kitisztíttatni a bőrt
gyógyszertári Akneroxid 5%-os krém sokat segít, de óvatosan kell vele bánni
4/7 anonim válasza:
Dm-ben lehet kapni Vermix rázókeveréket. Fehér tubus,és valami piros fej van rajta. Azthiszem 1500 forint körül van. Nekem segített. Minden bekened vele az arcod,és két-három nap múlva szépen leszárítja a pattikat. Én már nem is mindig használom,mert átment tőle a bőröm száraz tipusba. Igaz,hogy én az egész fejemet bekentem vele XD. Minden reggel,és este most meg alaposan az arcod,nekem csak a Balea Young ft&Clear segített. Remélem segítettem :)
5/7 A kérdező kommentje:
De az nem gáz ha teljesen száraz lesz a bőröm?
Nem szeretném azért kopogósra, csak ne lehessen egy szép nyári napon tükörnek használni a fejem.... :D
2012. máj. 9. 12:33
6/7 anonim válasza:
Akkor vékonyan kend fel. Az még mindig gázabb,ha zsíros. Én úgy vagyok vele,hogy inkább száraz legyen,mint zsíros :)
7/7 anonim válasza:
Ja,és vegyél bőrradírt is,heti 1x-2x radírozd le a bőröd vele :) Ebből is a Baleásat ajánlom. Még az Alverde iszapos tonikja is nagyon jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!