Extra gyorsan zsírosodó haj! Mi a teendő? 24 órát sem bír ki?
Kérlek titeket hagyjátok a minél ritkább hajmosást,mert már így is tök ritkán próbálok mosni,volt h kivártam a több mint egy hetet,és azóta is ugyanaz a szitu..
kb így is 5-6 naponta mosok.. reggel megmosom,és este már zsíros
5-6 naponta mosod meg, de 1 napot sem bír ki a hajad? akkor 4-5 napot zsíros hajjal vagy?
Citrom az segítene.. A bőröd nem zsíros? nem magas a koleszterined? nem vagy túlsúlyos? Ezek is befolyásolhatják, illetve az étkezés is. Ne higgy ezekben a csodakütyükben..
A koleszterinem nemtudom milyen állapotban van,nem vagyok túlsúlyos és kifejezetten száraz a bőröm.. Igazából a bio hajvágószalonos rozmaringos sampont használom,azt mondták ez nagyon jó zsíros hajra,de nincs változás,de még van belőle,azt használom,néha ha úgy jön ki h anyuéknál mosok hajat akkor glisskur vagy elseve,mikor mi van.,
igen,zsíros hajjal vagyok,mivel egyébként hosszú a hajam,megőrülnék ha 2 naponta 1.5 órát kéne hajmosással b*szakodnom,így felkötöm..
ha felkötöd a hajad, az sem olyan jó ám! nem levegőzik annyira a fejbőröd, mert egy helyre van összegyűlve a hajad...(ha érted :))
szerintem válts sampont, ha nem vált be! és mondjuk mosd meg 3-4 naponta(nekem nem rohadtul zsírosodó, mégis ennyi időközönként mosom meg, vasárnap és szerda!)
ha hétvégén nem megyek semmi olyan helyre, ahol fontos a megjelenés, akkor nemzavar ha látszik h zsíros a hajam már.
viszont mikor már kedden vagy szerdán zsíros a hajam, akkor ahol jobban fénylik teszek rá hintőport és beledörzsölöm:) ja és piszkos kézzel ne nagyon piszkáld a hajad, attól is zsírosodhat..
ha esetleg így sem változik semmi, akkor bőrgyógyász pl !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!