Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sotret szedése után újabb...

Sotret szedése után újabb pattanások? Mi a teendő? (Többi lenn. )

Figyelt kérdés

Sotret tablettát szedtem közel egy éven keresztül, helyre hozta a rettenetesen zsíros, kezelhetetlen, pattanásos bőrömet. Már 11 hónapja nem szedem, most mindig kijön egy-kettő pattanás az arcomon, és a bőröm újra egyre zsírosabb. Egyenlőre nem vészes a helyzet, mivel

a zsírosságot napi többszöri tonizálással kordában tudom tartani, viszont hiányzik az a hibátlan, szép bőr, ami a Sotret szedése óta megvolt...

Milyen készítményt ajánlanátok erre a problémára? Nektek mi vált be?

Nem szeretnék gyógyszert szedni, jobb lenne valami krém vagy ecsetelő.

Olvastam Aknesolról, a Zinerytet már próbáltam, de nem vált be.

20/L

2012. márc. 13. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:

milyen tonikot használsz?

azzal óvatosan, mert az alkoholos tonikok arra késztethetik a bőrödet, hogy még több zsírt termeljen, hiszen az alkohol erősen szárít...

2012. márc. 16. 01:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Most problémás, vegyes bőrre való CV Young Pattanások elleni arcvizet használok csak. Vettem ugyanilyen arcradírt is. Régebben nagyon bevált.

Ezt használom reggel, este pedig Synergen Pattanástalanító párnákat.

Hidratáló pedig Nivea Visage Young, Control Shine.

Eddig ezektől nem jött ki semmi...tehát valami más változásnak kell lenni, ami miatt kijönnek :)

Köszönöm a válaszod.

2012. márc. 16. 11:44
 3/4 Nature Sandra válasza:
Egy ismételő kúra kell. Tonik, krémek nem nagyon fognak segíteni, de a bőrgyógyász biztos választ ad. Nyilván nem annyi ideig kell majd szedned mint régebben, de ismételni kell szerintem.
2013. ápr. 10. 23:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is detto ugyanez van. Csak én már lassan 4 éve, hogy szedtem, és térnek vissza a pattanások. A kozmetikusom is azt mondta, hogy újra kéne szedni egy ideig. De most inkább elmegyek egy másik kozmetikushoz hátha rendbe tudja szedni az arcom, ha nem akkor bőrgyógyász...
2013. jún. 13. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!