Ciki ha tangás bikiniben picit narancsbőrös a fenekem?
Hát hogy bevállalod-e a tangát, az a te dolgod, de hogy könnyű nőnek leszel titulálva, remélem nem zavar. De ha már valaki tangát vesz fel, legalább legyen nagyon-nagyon jó feneke szerintem. Szóval ja, összességében elég ciki lesz.
Ha anarancsbőrt el akarod tüntetni, ugorj vissza úgy decemberig, és akkor kezdj el kardiozni, meg egészségesen táplálkozni, sok vizet inni és kenni valamivel, akkor strandszezonig lenne látható eredménye.
Szerintem mindenki abban strandol,amiben akar.Én is szeretem a tangás bikinit és sosem mondta senki,hogy nem áll jól.:)Szóval nyugodtan hordjad a tangás bikinit és igazad van,hogy amíg fiatalabb az ember,addig kell kihasználni! :)
Ami pedig a narancsbőrt illeti,ha kitartóan tornázol,tuti sokat fog segíteni!
Mennyi idős vagy amúgy?
Inkább ne vegyél fel olyat szerintem.
Ha csak olyanra gondolsz amit belinkeltél az oké,de a tanga iszonyat közönséges.
Otthoni napozáshoz még elmegy,de strandra semmi esetre sem.
Gondolj bele,hogy mások is vannak ott gyerekek idősebbek családok,nem kell megbotránkoztatni senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!