Öregszik a bőröm, vagy ez normális?
16 éves lány vagyok, és az a problémám, hogy mindig van a szemem alatt karika, de olyan, mintha ránc lenne és nem tűnik el. A másik meg hogy ha nevetek jobban látszik és még a szemem oldalánál asszem szarkalábnak nevezik, olyan kis ráncok vannak, de csak ha nevetek. Ez baj, vagy normális? Nem minden korombelinél látok ilyet...
Lehet az oka mondjuk a cigi? Szilveszter óta cigizek, tudom hogy öregíti a bőrt, na de ilyen gyorsan?:O
Remélem nem kérdeztem hülyeséget
Köszi
jársz szoliba?sminkeled magad?.mert ezek is öregítik a bőrt a dohányzáson kívül.am nevetéskor normális ha van sztem...egyébként az avonban van olyan szemfrissítő krém karikák ellen(nem ránctalanító)és ápold rendesen a bőröd,igyál sok vizet,és ne éjszakázz meg ülj sokat a gép előtt..és ha karikás a szemed és nagyon zavar azt egy kis alapozóval vagy korrektorral el lehet tüntetni
remélem segítettem:)))
Szerintem genetika.
Nekem sosem voltak karikák a szemem alatt, 3 éve dohányzom és 4 éve sminkelem magam, és most sincsenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!