Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Öregszik a bőröm, vagy ez...

Öregszik a bőröm, vagy ez normális?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, és az a problémám, hogy mindig van a szemem alatt karika, de olyan, mintha ránc lenne és nem tűnik el. A másik meg hogy ha nevetek jobban látszik és még a szemem oldalánál asszem szarkalábnak nevezik, olyan kis ráncok vannak, de csak ha nevetek. Ez baj, vagy normális? Nem minden korombelinél látok ilyet...

Lehet az oka mondjuk a cigi? Szilveszter óta cigizek, tudom hogy öregíti a bőrt, na de ilyen gyorsan?:O

Remélem nem kérdeztem hülyeséget

Köszi

2012. ápr. 8. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet az oka. Jobban járnál, ha az előtt letennéd,mielőtt rászoksz teljesen... Tudom nem erről kértél véleményt, de személy szerint nálam 0 esélye van egy dohányzó lánynak.
2012. ápr. 8. 19:47
 2/5 anonim ***** válasza:

jársz szoliba?sminkeled magad?.mert ezek is öregítik a bőrt a dohányzáson kívül.am nevetéskor normális ha van sztem...egyébként az avonban van olyan szemfrissítő krém karikák ellen(nem ránctalanító)és ápold rendesen a bőröd,igyál sok vizet,és ne éjszakázz meg ülj sokat a gép előtt..és ha karikás a szemed és nagyon zavar azt egy kis alapozóval vagy korrektorral el lehet tüntetni

remélem segítettem:)))

2012. ápr. 8. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább a mimika ami befolyásolja.Kend be szemkrémmel körkörösen masszírozva.
2012. ápr. 9. 06:11
 4/5 anonim válasza:
Szerintem azonnal dobd el a cigit, csak természetes összetevőjű krémeket használj és ne kend nagyon alapozóval meg társaival, mert nagyon öregítik a bőrt. Használj házilag elkészíthető pakolásokat.
2012. ápr. 9. 11:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem genetika.

Nekem sosem voltak karikák a szemem alatt, 3 éve dohányzom és 4 éve sminkelem magam, és most sincsenek...

2012. ápr. 12. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!