Normális, hogy ennyire megizzadok mindig? Bővebben lentebb
Reggel, este fürdök, borotválok+adidas tusfürdőm van. ezeknek elvileg csökkenteni kellene a kellemetlen szagokat..
A legmárkásabb dezorodorokat használom, de eddig még nem vált be egyik sem igazán.
Kipróbáltam már mindenfélét(spray,stift,gél,golyós..) és minden márkát(rexona,adidas,garnier mineral,baba....)
és egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért van az, hogy már mire beérek az iskolába már érzem magamon az izzadság szagot...7.óra végéig meg többször is meglátogoatom a mosdót, hogy befújjam magam.
és tényleg mindent megteszek, hogy ne érződjön(minden nap tiszta melltartó, tiszta pulcsik, lehetőleg ujjatlan felsők, mert abban kevésbé érződik az izzadás)
de nem értem, hogy mi lehet ennek az oka, mert tényleg igényes vagyok mindenféle téren...és annyira félek, hogy mások is megérzik rajtam a kellemetlen szagokat...
remélem jó kategóriába soroltam a kérdést. és köszi előre is a válaszokat.
Szia!
Szerintem azért lehet(nekem is sokáig ez volt, sokszor még most is) hogy feszült vagy, lehet más miatt is, de már csak azért is, mert előre félsz attól hogy izzadni fogsz ezért ideges vagy és tényleg elkezdesz izzadni. Próbáld ki a Solutio Antisudoricát, hátha neked segít, nekem pár napig jó volt, aztán már ugyanúgy izzadtam...de sok embernek jó. Amúgy idővel jobb lesz. Ha valami elvonja tartósan napközben a figyelmedet erről, akkor nem is izzadsz majd. sok sikert!
Az a baj, hogy nagyon sokat stresszelek a suli miatt meg anyáék is válófélben vannak...
Meg bemegyek a suliba és már érzem, hogy van egy kicsi folt és izgulok, hogy úristen csak ne legyen nagyobb...de első óra végére már általában akkora a folt, hogy muszáj felvenni a másik pulcsit, hogy ne látszódjon...
meg az is nagyon fura, hogy télen amikor voltak a nagy hidegek én akkor is állandóan izzadtam.
régebben éjszaka is nagyon megizzadtam+többször is felébredtem, de már elzártam a fűtést a szobámban és 18C van és így már fel se ébredek egyszer sem.legalább az éjszakai problámáim megoldódtak:)
köszi a válaszokat, ki fogom próbálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!