Szerintetek van összefüggés: aki 30 éves kora alatt őszül, annak a bőre is korábban öregszik? Vagy ez hülyeség?
Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 09:35
1/6 anonim válasza:
Ez baromság. Nincs semmi összefüggés. Anyukám 30 évesen már ősz volt. Ma 69 és még mindig alig ráncos :). Én is őszülök, és de a bőröm fiatal. A kozmetikus el sem akarta hinni, hány éves vagyok..
2/6 anonim válasza:
Hát szerintem aki 30 évesen őszül az fesse be.Nem igénytelen ,de nagyon nem szép látvány.Rendkívül öregíti az embert 10 évvel.A 30 éves nézzen ki 30-nak és ne 40-nek.
A bőre nem öregszik korábban.
3/6 DannyZuko válasza:
aha.. fesse mi? és mi van azokkal akiknek kifejezetten jól áll az őszülés?
4/6 anonim válasza:
Utolsó , szerintem senkinek nem álló jól a koravénség.Ki akar koravén lenni?Senki.Az ősz haj rendben van 45-50-60 meg az felett , de alatta nagyon öregíti az embert és nincs akinek ez jól álljon fiatalon.
5/6 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy a hideg színtipusba tartozóknak jobban áll az ősz haj, mint a meleg színtipusba tartózóknak. Mondjuk szőke hajban annyira nem felünő pár kosza ősz tincs.
2012. márc. 27. 12:16
6/6 anonim válasza:
Nincs összefüggés. Anyám is, nővére is és én is hamar őszültünk. Anyámnak zsíros bőre van, nekem is, gondolhatod, ősz haj meg pattanás...a klimaxig törölgette a képét mindig papír zsepivel, mert fénylett neki. Sehol egy ránc. Igaz, kicsit puhább az arca, nem feszes, de nem ráncos.
Ha száraz bőröd van, az viszont ráncosodni fog, hajtól függetlenül. Ja, és igen, festesd be. Nagy macera, de muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!