Tényleg van összefüggés a két oldalt az arcon lévő pattanások, és a nőgyógyászati problémák között?
Segítsetek kérlek, nagyon el vagyok keseredve, egyszerűen undorító az arcom, semmi sem segít, bőrgyógyász azt mondta, menjek nődokihoz. Mi bajom lehet?
17/L
Igen, szedj tablettát, sokat fog javulni a bőröd.
Valószínűleg nincs semmilyen hormonproblémád, csak érzékenyen reagál az arcod a normális mennyiségű férfihormonjaidra.
Egyik fiú barátomnak is ezek voltak a problémái, neki a májával voltak gondok.
De amúgy ne félj a nődokitől, nem lesz semmi baj:)
23.06
De de, kaptam 2féle kencét, meg antibiotikumot, csak csúnyább lett tőle az arcom, jó mély, lila,piros, göbök jöttek ki tőle, egyszerűen undorító...Ez egy borzalmas mondat, annyiszor hallottam már, hogy előbb-utóbb... Mondta már nekem kozmetikus, anyám, pszihológus, mindenki... 10éves korom óta hallgatom..:S
A bőrgyógyász nem küldött vérvételre, de még csak be se utalt a nődokihoz, holott azt mondta, úgy kezel mint a saját gyerekét... nemjött össze neki.:D azért aranyos volt. Egyik barátnőm is elment egy magándokihoz, 15ezret fizetett a vizsgálatért, másik 15-öt a krémekért, meg a gyógyszerekért, de 1hónap alatt gyönyörű lett az arca. Ő azt hiszem Schüssler-sót, meg krémet kapott, meg még valami gyógyszert, amikor én említettem ezt a bőrgyógyásznak, annyit válaszolt, hogy ő csak az asztali sót ismeri. Köszi.:D
Sajnos, ilyen drága kezelésre nekünk nincs pénzünk. Úgyhogy, marad a TB-támogatott nődoki...
Köszi a segítséget, nagyon aranyosak vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!