Tényleg van összefüggés a két oldalt az arcon lévő pattanások, és a nőgyógyászati problémák között?
Segítsetek kérlek, nagyon el vagyok keseredve, egyszerűen undorító az arcom, semmi sem segít, bőrgyógyász azt mondta, menjek nődokihoz. Mi bajom lehet?
17/L
Ó, ha ugyanennek a dokinak amagánrendelésére mennél, hidd el ismerné. SZTK... nem kommentálom.
Nem feltétlen hormonális, nekem is az egyik oldalt az arcomon szokott lenni, de szedek fogamzásgátlót is. Viszont a gyulladás sanszosabb a hajhullás miatt. Gondolom a vérképed is erre utált, és most góckutatás. Tipikusan nőgyógyász, fogorvos, fül-orr-gégészet, mandula.
Nagyon-nagyon köszi a sok választ,biztatást, nagyon aranyosak vagytok!
Hát igen, sztk-ról egyre több rosszat hallani...:S kapják be, elvileg arra esküdtek fel,hogy meggyógyítanak embereket. én ha orvosnak mennék, már csak a lelkiismeretem miatt is megtennék mindent. Kapjákbe, komolyan...:@
Megyek jövő héten, vagy utána nődokihoz, anyum mondta, hogy menjek ahhoz, akinél születtem, ő normális. Elég furi érzés lesz,17 évvel később találkozni azzal aki világra segített...:)
Meglátjuk mit mond, remélem kiderül valami!
Még egyszer nagyon köszi nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!