Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tényleg van összefüggés a két...

Tényleg van összefüggés a két oldalt az arcon lévő pattanások, és a nőgyógyászati problémák között?

Figyelt kérdés

Segítsetek kérlek, nagyon el vagyok keseredve, egyszerűen undorító az arcom, semmi sem segít, bőrgyógyász azt mondta, menjek nődokihoz. Mi bajom lehet?

17/L

2011. máj. 24. 22:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
23:06 vagyok, tudom hogy borzalmas mondta, elhiheted én is hallottam már egy párszor, de igaz!!! A háziorvos amúgy szerintem is jó ötlet, engem például ő utalt be endokrinológiára, ahol megvizsgálták vérvétel után, az összes hormonomat. Szóval szerintem is próbálkozz annyi helyen, amennyin csak lehet!:) És kitartást kívánok Neked, borzasztó lehet, elhiszem..
2011. máj. 25. 07:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Ó, ha ugyanennek a dokinak amagánrendelésére mennél, hidd el ismerné. SZTK... nem kommentálom.

Nem feltétlen hormonális, nekem is az egyik oldalt az arcomon szokott lenni, de szedek fogamzásgátlót is. Viszont a gyulladás sanszosabb a hajhullás miatt. Gondolom a vérképed is erre utált, és most góckutatás. Tipikusan nőgyógyász, fogorvos, fül-orr-gégészet, mandula.

2011. máj. 25. 18:32
 13/13 A kérdező kommentje:

Nagyon-nagyon köszi a sok választ,biztatást, nagyon aranyosak vagytok!

Hát igen, sztk-ról egyre több rosszat hallani...:S kapják be, elvileg arra esküdtek fel,hogy meggyógyítanak embereket. én ha orvosnak mennék, már csak a lelkiismeretem miatt is megtennék mindent. Kapjákbe, komolyan...:@

Megyek jövő héten, vagy utána nődokihoz, anyum mondta, hogy menjek ahhoz, akinél születtem, ő normális. Elég furi érzés lesz,17 évvel később találkozni azzal aki világra segített...:)

Meglátjuk mit mond, remélem kiderül valami!

Még egyszer nagyon köszi nektek!

2011. máj. 26. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!