Lányok! Volt amikor fiúsan tüsi hajról vagy kopasz fejről fantáziáltatok?
Volt olyan időszakod, amikor érdekelt milyen lehet ez? Hogy teljesen leborotválni a hajatokat vagy tüsi hajatok legyen?
Mert tegnap egy csaj ismerősöm 2 cm hosszú tüsire vágatta előttem a hajat a fodrásznál, amúgy majdnem derékig ért neki
Emma Watson-t látva megkívántam.
Egyébként sokan azt mondják, hogy a rövid haj felszabadít, egy fodrász ismerősöm meg azt mesélte, hogy tapasztalata szerint a rövid hajú nők sokkal magabiztosabbak, vagányabbak.
22:36
Én is pont így gondolom!
Nekem igazán rövid (fiús rövid) hajam csak kiskoromban volt, olyan 2-4 éves korom körül. Nem emlékszem, hogy szerettem-e, de gondolom, akkor nem foglalkoztatott ez a kérdés még. Mai fejjel viszont azt gondolom, hogy akkor jól állt nekem. :D
Igazán hosszú (hátközépnél lejjebb érő) hajam sem volt soha, mert amikor változtatni akartam mindig kézenfekvőbb volt levágatni, mint várni hónapokon át, hogy megnőjön. Ezért a leghoszabb hajam váll alá érő volt.
Fél éve elhatároztam, hogy igenis, hosszú hajat akarok és életemben először nem csak pár hétig tartott a fellángolás. Azóta is növesztem a hajam, s mostmár hátközépig ér. :) Nagyon odafigyelek rá, hajvitamint szedek, pakolással, balzsammal ápolom, a vasalást minimálisra csökkentettem.
Nagyon rövid hajat nem mernék bevállalni szerintem.
16/L
A lány levágatta az egész haját tüsire?? Nem csak az egyik oldalt, ahogy most nagyon divatos?
Első, szerintem nem azért bevállalósabbak a a rövid hajó nők, mert levágatták, hanem azért vágatták le ment alapból bevállalósabbak, nem?
Amúgy nekem még sose jutott eszembe ilyen rövidre levágatni, sőt azt szeretnék, hogy nagyon hosszú hajam legyen, csak sajnos lassan nő és nagyon gyorsan törik, ezért mindig csak váll alá érőre tudom megnöveszteni..
De, ezt levezette a fodrász.
Mondta, hogy sok hosszú hajú nő görcsösen nézi, hogy mennyit vágnak, mert félnek attól, hogy rövidebb lesz. (És most mondjuk hátközépig érő hajú nőt képzelj el.)
Szerinte azért van, mert ezek a nők a hajukban látják a nőiességüket. De akinek olyan képlékeny dologban van a személyisége, mint a haj, az igazából nem is magabiztos.
Tehát ha van egy igazi NŐ, akkor azt nem fogja érdekelni, mekkora a haja, mert seggig érővel és kopaszon is NŐ lesz. Ugyanolyan istennő kisugárzása lesz bárhogyan is néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!