Szerintem túl "fiúsan" öltözködöm, holott már 21 vagyok és lassan dolgozok. Hogyan öltözködjek "férfiasan"?
Úgy érzem magam néha, mint egy középiskolás, először is elmondom, hogy miket hordok:
- farmernadrág (sima vagy fakított)
- márkásabb cipő (adidas vagy converse, meg egy utóbbi van)
- galléros rövidujjú (de nem egyszínű, úgyhogy nem stréberes öltözék)
- vagy natúr rövidujjú (amolyan "izompólósan", azaz egy picivel kisebb mint kéne, de ez nem zavar mert sportolok)
- hosszúujjú vékony, és általában csíkos
- vagy vastag "kötöttebb" típusú hosszúujjú (ez utóbbi sem gagyi fajta, mert rendes boltba veszem.) nem néz ki nagypapásan, csak olyan tinisnek érzem magam.
szerintetek miben változtassak?
egy pár info rólam:
- szeretem a rock zenét, de nem hordanék acélbetétest
(rockból mondjuk a new metalt meg a HC-t)
- szeretem a küzdősportokat, már egy ideje thai boxolok.
Nem tudom leírni, de valahogy a kortársaim "felnőttesebbnek" tűnnek tőlem. lehet hogy azért mert hidegebb napokon bőrkabátba mennek, én meg szövetdzsekibe?
ezen kívül a világosabb színeket szeretem, lehet hogy sötétebb színeket kéne választanom, az jobban állna hozzám?
szerintetek milyen ruhák illenének egy ilyen karakterhez?
linkelgetni is nyugodtan lehet képeket!
én azt mondom, ne változtass...:D
25L
bocs h nemvolt építőjellegű a hozzászólásom:D
szerinted miért nem kéne változtatnom? :)
indokold légyszi
Szerintem a farmer maradhat, max ne legyen "szakadt", koptatott.
Én az ingeket ajánlom, szerintem férfias viselet, nem "gyerekes", nem utolsó sorban szexi. :P
Pl.: [link]
Cipőben meg szerintem esetleg valami "komolyabbat" válassz. Lényeg, hogy ne legyen tornacipő-szerű, azt hagyd meg a tiniknek. :)
Egy ilyesmihez pl. mit szólnál? [link]
megfogadom a tanácsod.
bár cipők közül vmi kevésbé feltűnőre gondoltam :)
vmi más ötlet cipő ügyben?
első vagyok. sztem azért, mert sztem azok a jobb pasik:D akik 21 évesen már nem öltöznek menedzser stílusban. én pl sokkal jobban bírom a lazább, de férfias pasikat. de ez csak az én véleményem:D
ui: a szövetdzseki tökjó:D
21:16-os vagyok.
Az ingeket csak mutatóba raktam be, hogy pl. nekem milyenek tetszenek, de igazából mindegy milyen, ing legyen, az már mindegy, milyen, olyan, ami a te stílusodhoz illik leginkább. :) De semmiképp ne legyen lányos színű.
Cipőben még esetleg hasonlók jöhetnének szóba szerintem, ezek kicsit talán komolyabbak, de azért mégsem olyan "üzletemberesek":
ezen ne aggódj, nyugodtan öltözzél úgy ahogy neked jól esik :)
én 4 éve dolgozom de emiatt nem változtattam az öltözködésemen.
ha egy munkahelyen van elvárt 'dress code' azt úgyis mondják, addig örülj amíg nincs ilyen :P
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!