Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintem túl "fiúsan" öltözkö...

Szerintem túl "fiúsan" öltözködöm, holott már 21 vagyok és lassan dolgozok. Hogyan öltözködjek "férfiasan"?

Figyelt kérdés

Úgy érzem magam néha, mint egy középiskolás, először is elmondom, hogy miket hordok:

- farmernadrág (sima vagy fakított)

- márkásabb cipő (adidas vagy converse, meg egy utóbbi van)

- galléros rövidujjú (de nem egyszínű, úgyhogy nem stréberes öltözék)

- vagy natúr rövidujjú (amolyan "izompólósan", azaz egy picivel kisebb mint kéne, de ez nem zavar mert sportolok)

- hosszúujjú vékony, és általában csíkos

- vagy vastag "kötöttebb" típusú hosszúujjú (ez utóbbi sem gagyi fajta, mert rendes boltba veszem.) nem néz ki nagypapásan, csak olyan tinisnek érzem magam.

szerintetek miben változtassak?

egy pár info rólam:

- szeretem a rock zenét, de nem hordanék acélbetétest

(rockból mondjuk a new metalt meg a HC-t)

- szeretem a küzdősportokat, már egy ideje thai boxolok.

Nem tudom leírni, de valahogy a kortársaim "felnőttesebbnek" tűnnek tőlem. lehet hogy azért mert hidegebb napokon bőrkabátba mennek, én meg szövetdzsekibe?

ezen kívül a világosabb színeket szeretem, lehet hogy sötétebb színeket kéne választanom, az jobban állna hozzám?

szerintetek milyen ruhák illenének egy ilyen karakterhez?

linkelgetni is nyugodtan lehet képeket!

2010. máj. 21. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:

én azt mondom, ne változtass...:D

25L

bocs h nemvolt építőjellegű a hozzászólásom:D

2010. máj. 21. 20:21
 2/9 A kérdező kommentje:

szerinted miért nem kéne változtatnom? :)

indokold légyszi

2010. máj. 21. 21:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem a farmer maradhat, max ne legyen "szakadt", koptatott.

Én az ingeket ajánlom, szerintem férfias viselet, nem "gyerekes", nem utolsó sorban szexi. :P

Pl.: [link]

[link]

[link]

Cipőben meg szerintem esetleg valami "komolyabbat" válassz. Lényeg, hogy ne legyen tornacipő-szerű, azt hagyd meg a tiniknek. :)

Egy ilyesmihez pl. mit szólnál? [link]

2010. máj. 21. 21:16
 4/9 A kérdező kommentje:

megfogadom a tanácsod.

bár cipők közül vmi kevésbé feltűnőre gondoltam :)

vmi más ötlet cipő ügyben?

2010. máj. 21. 21:23
 5/9 anonim ***** válasza:

első vagyok. sztem azért, mert sztem azok a jobb pasik:D akik 21 évesen már nem öltöznek menedzser stílusban. én pl sokkal jobban bírom a lazább, de férfias pasikat. de ez csak az én véleményem:D

ui: a szövetdzseki tökjó:D

2010. máj. 21. 21:23
 6/9 anonim ***** válasza:
jaj még annyit h azokat az ingeket amiknek a hátára rányomtak vmi nagyon idétlen mintát olyat felne vegyél:D
2010. máj. 21. 21:24
 7/9 anonim ***** válasza:

21:16-os vagyok.

Az ingeket csak mutatóba raktam be, hogy pl. nekem milyenek tetszenek, de igazából mindegy milyen, ing legyen, az már mindegy, milyen, olyan, ami a te stílusodhoz illik leginkább. :) De semmiképp ne legyen lányos színű.

Cipőben még esetleg hasonlók jöhetnének szóba szerintem, ezek kicsit talán komolyabbak, de azért mégsem olyan "üzletemberesek":

[link]

2010. máj. 21. 21:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Hol fogsz dolgozni? Sztem az irodista stílus még ráér. Barátom 24, dolgozik, mégsem jár öltönyben. Szabadidődben sztem úgy öltözöl, ahogy akarsz. Munkahelyen meg látod, van-e vmi rend...
2010. máj. 22. 08:46
 9/9 anonim ***** válasza:

ezen ne aggódj, nyugodtan öltözzél úgy ahogy neked jól esik :)

én 4 éve dolgozom de emiatt nem változtattam az öltözködésemen.

ha egy munkahelyen van elvárt 'dress code' azt úgyis mondják, addig örülj amíg nincs ilyen :P

26F

2010. máj. 22. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!