Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem tudtam szinte sehova...

Nem tudtam szinte sehova feltenni ezt a kérdést, Szóval ide írom ki. Hogy lehet fiúsan menni?

Figyelt kérdés
Tegnap leszólták a menésemet,hogy úgy megyek mint egy ...Nem értem mi a bajuk velem.Hogy lehet 'fiúsan' menni?Zsebre tett kéz stb.?
2012. febr. 25. 14:07
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát, ezt magadtól kérdezd, hiszen te mégy úgy :D :P

Na jó, adok egy rendes választ is :p

Szóval.. hát figyelj simán lehet fiúsan járni, lehet azért mondják, mert nem olyan finoman, nőiesen lépdelsz, hanem olyan slamposan vagy mittomén, de ez vicces :D

2012. febr. 25. 14:19
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem h 14f.
2012. febr. 25. 14:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Tehát akkor nőiesen mész és azt kérdezed, hogy tudnál pasisan menni?
2012. febr. 25. 15:40
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen...bár nem érzem magam nőiesnek de ha mások így látják akkor szeretnék tenni ellene mielőtt még valami félreértés lenne
2012. febr. 25. 15:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Hogyan öltözködsz? Milyen a hajad?
2012. febr. 25. 15:58
 6/10 A kérdező kommentje:

a hajamat zselézem,már 3. osztályos korom óta.Szeretem a feketét,sokszor abban is járok.Persze a színes dolgok sem állnak távol tőlem.

Szeretem a szűkebb farmert.(ami NEM csőszárú)

A cipőim mindig bokáig érőek.(olyan mint a converse)

Ékszereket sem hordok.1 "fognyaklánom" van.

Órákat szoktam még hordani.

2012. febr. 25. 16:13
 7/10 anonim ***** válasza:
Pedig öltözködésileg akkor nem vagy csajos a leírtakból... nem riszálod magad? Bocsi, csak erre tudok gondolni!
2012. febr. 25. 16:22
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem.Nem is vagyok az a 'hű de nagy csávó vagyok,megmutatom ki a főnök' a suliban sem.Vitákba sem igazán megyek bele.

Ha meg kell védeni magam akkor megvédem,de egyébként nem vagyok ez a műmájer monitorharcos gyerek.

Igaz hogy sok lány barátom van akikkel nagyon jóba vagyok,viszont nem csak lány barátaim vannak.

2012. febr. 25. 16:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Passz. Ne foglalkozz velük, éretlen hülyék. Egyik füleden be, másikon ki!
2012. febr. 25. 16:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát,rendben.Köszi.
2012. febr. 25. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!