Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi számít fiúsnak? Mikor...

Mi számít fiúsnak? Mikor öltözködik egy lány fiúsan szerintetek?

Figyelt kérdés
a bő farmernadrágon és pólón kívül, és nem arra gondolok mikor valaki hanyag
2010. febr. 14. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:
amikor férfi farmer és férfi ing van rajta. de ha vki igazán nő, akkor ebben sem fog fiúsnak látszani...
2010. febr. 14. 23:28
 2/7 anonim ***** válasza:
32%
Farmer, edzőcipő, tornacipő, kapucnis pulcsi.
2010. febr. 15. 08:24
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem igaz....

Farmer is lehet csinos, nőies!! Kapucnis pulcsikból se csak a fekete, lógós fazonok vannak, vannak tök csajos meg mittudoménmilyenek is.....

Mert ha a farmer-pulcsi-edzőcipő nem lenne nőies, akkor kb a fiatal lányok 80%-a fiúsan öltözik.... XD

2010. febr. 15. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:
28%
Igen, ez így van, a fiatal lányok 80%-a fiúsan öltözik.
2010. febr. 15. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

ezegy nagy baromság....nemtudom egyesek miért hiszik azt h csak a szoknya és a magassarkú a nőies, éshogy egy nő csakis kizárólag így nézhet ki....egy nő nőies tud lenni farmerban is, és sima ujjatlanban vagy sima felsőben ami nincsen hasig kivágva. sokféle stílus létezik, nemcsak a nőcis stílus, és a nők a sokféle stíluon belül is kitudják alakítani a nőies jegyeket. tisztelet a kivételnek, mert vannak akik tényleg nemtudják. de a nőiességhez nagyban hozzájárul a viselkedés is. azok a lányok, akik felhúznak egy farmert, plusz egy egyszerű felsőt, és emellett még a járásuk és a viselkedésük is fiús, azok fiúsan fognak hatni. viszont egy olyan nő, aki felvesz egy farmert, egy egyszerű felsőt, de emellett szépen rendezetten néz ki, viselkedése, járása is nőies, van rajta némi smink is, esetleg feldobja kiegészítőkkel, az nem fog fiúsan kinézni.

úgyhogy senki se felejtse el, az h nőies vagy vagy fiús azt nem csak a ruha határozza meg, hanem a személyiségetek is a viselkedésetek is!!!

2010. febr. 15. 14:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Látod, ezért néznek le titeket, mert HÜLYÉK VAGYTOK. Sehol, senki nem mondta, hogy szoknya és magassarkú. Vagy szerinted ha nem farmernadrág van rajtad akkor szoknya kell legyen és ha nem tornacipő akkor magassarkú? Nem vagy te kicsit szűklátókörű?
2010. febr. 15. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
már nemazért, de a szűklátókörű nem én vagyok, hanem te. én éppen azt fejtegettem h nagyon sokféle stílusban lehet nőiesnek lenni. ellenben veled, aki kijelnette, hogy a farmernadrág az edzőcipő stb, az fiús. és kész. na akkor ki is a szűklátókörű?
2010. febr. 15. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!