Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerinted mikor öltözködik...

Szerinted mikor öltözködik nőietlenül egy nő/lány?

Figyelt kérdés
Csak a ruházat érdekel, milyen lehet?
2011. jan. 4. 17:01
 1/6 anonim ***** válasza:
36%

Ami nem nőies: "latex" nadrág, cicanadrág rövid felsővel, csillogós, flitteres cuccok, kivágott felső+ mini (egyszerre egy dolgot mutogasson az ember), az öv szintű minik, kilátszó tanga/egyéb alsónemű, hegyesorrú cipők, krokodilbőr és egyéb gusztustalan mintázatú cuccok, párducminta, zebra, leopárd, minden ilyen ocsmányság.

Nem nőies továbbá az acélbetétes bakancs meg a bőpóló sem, de hát nekik nem is ez a céljuk.

Aztán még...ülepes nadrág, edzőcipő, tornacipő, azok az ocsmány kívül hordott lábmelegítők.

Biztos van még sok dolog, de hirtelen ennyi ugrik be.

2011. jan. 4. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:
2011. jan. 4. 17:37
 3/6 anonim válasza:
53%
Szerintem akkor - legalább is, ami engem a legjobban zavar -, ha bő, lógó és hanyagul magára aggatott ruhákat vesz fel valaki. Ha slamposnak néz ki abban, amit felvesz, vagy, ha a női domborulatokat teljesen eltakarja a ruha. Tehát, ha nem látszik nőnek a nő. De az is zavaró, ha olyan szürkén és ízléstelenül, vacak és ócska holmikat vesz fel. Egyébként meg felvehet bármit, sportcipőt is egy farmerral, nézhet ki nagyon jól, ha szép és ápolt, ízléses és jó megjelenésű.
2011. jan. 4. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
az első válaszolo szerintem kicsit tulzott, acélbetétesben edző és torna cipőben is lehet nőiesnek lenni. bő ruha ami nem nőies, meg ezek a tulzott dolgok nekem se tetszenek
2011. jan. 4. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
Ami azt illeti én is metálos vagyok (első), de szerintem nem nőiesek ezek a cipők :) Ettől függetlenül hordok acélbetkóst, tornacipőt is de azért szoknyához inkább egy csinos csizma...
2011. jan. 4. 21:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem egy Nön, a mackó nadrág, tapadós póló és a tornacipö késztet egy brutális okádásra.
2011. jan. 5. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!