Szerinted mikor öltözködik nőietlenül egy nő/lány?
Figyelt kérdés
Csak a ruházat érdekel, milyen lehet?2011. jan. 4. 17:01
1/6 anonim válasza:
Ami nem nőies: "latex" nadrág, cicanadrág rövid felsővel, csillogós, flitteres cuccok, kivágott felső+ mini (egyszerre egy dolgot mutogasson az ember), az öv szintű minik, kilátszó tanga/egyéb alsónemű, hegyesorrú cipők, krokodilbőr és egyéb gusztustalan mintázatú cuccok, párducminta, zebra, leopárd, minden ilyen ocsmányság.
Nem nőies továbbá az acélbetétes bakancs meg a bőpóló sem, de hát nekik nem is ez a céljuk.
Aztán még...ülepes nadrág, edzőcipő, tornacipő, azok az ocsmány kívül hordott lábmelegítők.
Biztos van még sok dolog, de hirtelen ennyi ugrik be.
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Szerintem akkor - legalább is, ami engem a legjobban zavar -, ha bő, lógó és hanyagul magára aggatott ruhákat vesz fel valaki. Ha slamposnak néz ki abban, amit felvesz, vagy, ha a női domborulatokat teljesen eltakarja a ruha. Tehát, ha nem látszik nőnek a nő. De az is zavaró, ha olyan szürkén és ízléstelenül, vacak és ócska holmikat vesz fel. Egyébként meg felvehet bármit, sportcipőt is egy farmerral, nézhet ki nagyon jól, ha szép és ápolt, ízléses és jó megjelenésű.
4/6 anonim válasza:
az első válaszolo szerintem kicsit tulzott, acélbetétesben edző és torna cipőben is lehet nőiesnek lenni. bő ruha ami nem nőies, meg ezek a tulzott dolgok nekem se tetszenek
5/6 anonim válasza:
Ami azt illeti én is metálos vagyok (első), de szerintem nem nőiesek ezek a cipők :) Ettől függetlenül hordok acélbetkóst, tornacipőt is de azért szoknyához inkább egy csinos csizma...
6/6 anonim válasza:
Engem egy Nön, a mackó nadrág, tapadós póló és a tornacipö késztet egy brutális okádásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!