Olyan hajcsavarót szeretnék, aminek az eredménye olyan, mint a nagy csavaróllal történt "berakás", viszont lehet vele aludni. Van ilyen?
Ilyeneket használok. Az eredmény oké, viszont jó lenne valami, amit alvás közben is tudok használni és hasonló nagy hullámokat/dús hajat produkál.
Hát ha belegondolsz, kis csavaróval nem igazán érhetsz el nagy hullámokat, szóval olyan nem lesz mással. Csináld nap közben a hajad lehetőleg.
Emlékeim szerint lenet találni nagyobb méretű melegíthető hajcsavarót is, esetleg próbáld ki azt, ha kevesebb idő alatt akarod megúszni, esetleg hajsütővassal.
Hm, kár. Sajna meló meg egyebek mellett nem mindig van már energiám még órákat ücsörögni esténként a hajcsavaró miatt.
Köszönöm a segítséget azért :)
Szerintem próbáld ki ezt!!:D Nekem ilyen van,ebben alszok és reggelre jó göndör lesz tőle a hajam és még másnap is benne marad,szóval tartós. [link]
Én a DM-ben vettem,egy kicsit drága..:(
Köszi, ilyenem van. Vagyis majdnem ilyen, csak ott az egyik végét a másik végén lévő lyukba bele kell dugni. De annyira nemszeretem.
Meg nagyobb hullámokat szeretnék vhogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!