Chococa_aath kérdése:
S. O. s nagyon ég aludni sem tudok! :' (szerintetek?
Figyelt kérdés
Ma voltam szoliban, utóljára tavaly nyáron voltam.. de mivel akkor is 10percel kezdtem és eddig nem égtem le..ezért ma is úgy gondoltam hogy miért is ne.. nem volt 10p.csak 12.. na befeküdtem abba.. még mikor kijttem.. haza jöttem semmi gond nem volt majd egy jó félóra múlva viszkedtem,megnéztem és hát teljesen piros volt a testem 80%-a lezuhanyoztam hogy hát ha jobb lessz és nem ég..de rosszabb lett.:S lefeküdtem aludni és hát nem nagy sikerrel jártam nagyon égett.. nagy nehezen sikerült aludnom 45percet de felkelltem h nagyon ég..:S aztán vizes lepedőbe csavartam magam..h hát ha jobb.. de nem jártam igy sem sikerrel..:S bevettem egy fájdalom csillapitót ami kicsit enyhitette.. de még is ég a karom.. mit tegyeek?2012. márc. 3. 00:08
1/4 nicothyn válasza:
Amit most csinálhatsz az igazából semmi, kenegetheted stb. De amit nem kellett volna: Lefürödni... Szoli után 2 órát hagyj ki legalább!:) Jobbulást.
2/4 anonim válasza:
kend be testápolóval,bepantennel,hintőporral...
3/4 anonim válasza:
Irix-szel fújkáld magad, leégésre van. Szoli után 6 óráig nem szabad fürdeni egyébként. Napra ne menj, csak teljes ruházatban, erősen süt. És máskor ne csinálj hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!