Hogyan lehet "széppé" aludni hajat?
Valahol olvastam már nem tudom hol..de vmi trükk amitől gyorsabban nő a haj, meg igaz hogyha hátrafésülöm/csatolom akkor gyorsabban nő??:O
kíméljetek légyszi:$télleg nem tudom:S 16/L
hmm.. bunkó vagyok? legalább tudok helyesen írni.
Amúgy meg te kérdezted, hogy igaz-e. Én meg válaszoltam rá hogy nem, mert hülyeség..
Szerintem édesmindegy, hogy milyen a helyesírása. Az a lényeg, hogy megértsed és ha tudsz rá normális választ adni, akkor válaszolj. Ennyi!
Nem hallottam még arról, hogyha hátracsatolod vagy fésülnéd, akkor gyorsabban nőne, de viszont ha elalvás előtt kifésülöd és masszírozod 5-10 percig a fejbőröd az jót tesz neki :) Összegumizni nem ajánlatos éjszakára, mert ha szoros a gumi akkor megtöri a hajszálakat. Ha hátra akarod fogni, akkor egy anyaghajgumival kösd alul össze, de amúgy azt ajánlják, ha éjszakára kiengedve hagyod. Hajmosásnál is mikor a sampon rajta van, masszírozd sokáig :)
18/L
oh értem:/ ak télleg baromság...^^
mmm...ezt ki prübálom hátha hadd köszi a választ aranyos vagy^^
próbálom*
[hogy ne kötözködjenek...>.<]
jaaaa
hát ne is:PxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!