Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nincs többezer forintom...

Nincs többezer forintom minden hónapban kozmetikusra, hogy tudnám itthon "széppé" tenni a bőrömet?

Figyelt kérdés
Sajnos zsíros és hámlik is egyben az arcom, elég idegesítő, bár ezen a kozmetikus sem tudott segíteni korábban. Az nem zavar, hogy néha előjön néhány pattanás, hiszen az van mindenkinek, de valahogy nem érzem jól magam, mintha koszos lenne az arcom (pedig nem az). Mit kellene itthon használnom? Elég a bőrradír, arclemosó? Vagy valamilyen pakolás?
2011. jún. 9. 10:24
 1/3 anonim ***** válasza:
sajnos ugyanez a problémám..használtam mindenféle kozmetikumot, sószappant, krémet, pakolást, radírt stb.. egyik sem hozott látható javulást így most úgy döntöttem áttérek a gyógynövényekre..csalán, kamilla, dió tea/borogatás, aloe, barátcserje és még nagyon sok minden van..nem drágábbak mint a vegyi kencék és lehet jobban használnak..ezek amiket felsoroltam főként pattanásos bőrre jók de ha kiguglizod találsz még ezer félét.. :) remélem segítettem
2011. jún. 9. 10:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem használj arclemosót, bőrradírt és az interneten találni egy csomó otthon is elkészíthető pakolást.

[link]

2011. jún. 9. 12:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel a problémával inkább bőrgyógyászhoz kéne fordulnod. A sok drogériás szutyok nagyon ártalmas erre a bőrre. Nem vagyok orvos, de neked szerintem súlyosan korpás-szebboreás bőröd van (nekem is ilyesmi volt, de már sokat csak simán zsíros, nem hámlik).
2011. jún. 9. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!