Létezik az hogy a bőröm az utolsó 2 hónapban azér van kirepedzve, kiszáradva és azér hámlik, mer nem iszom eleget?
Figyelt kérdés
mikor rendesen suli idő volt volt hogy naponta több mint 2 liter vizet ittam csak. mostmeg talán fél-1 liter max2011. aug. 11. 16:59
1/5 anonim válasza:
hát persze. egyértelmű hogy ha ki van száradva az attól van h nem iszol. igyál sokat és kend a bőröd testápolóval hogy helyrejöjjön. ;)
2/5 anonim válasza:
Igen,igyál több folyadékot,mert nem csak kívülről kell a bőrt táplálni hanem belülről is. Vitaminokkal,FOLYADÉKKAL!
3/5 anonim válasza:
A szükséges víz mennyiség az egyéni testsúlytól függ – kb. 30 ml vízre van szükségünk kg-ként, naponta. Folyadékból nagyobb mennyiség ajánlott: 70 ml kilogrammonként.
Én 45kg vagyok. Tehát nekem 3,15 liter folyadékot kell bevinnem, amiből 1,35l víz!
A képlet:
Víz=0,03*kg
Folyadék=0,07*kg
4/5 anonim válasza:
Nemcsak a víz a napfény is ludas,vizet von el a bőrből.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2011. aug. 21. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!