Fodrászok! Mennyi az átlag keresetetek egy hónapban?
Én sajnos nem vagyok fodrász, de annyit tudok mondani, hogy az én fodrászomnál (vidéken, úgy hogy 6 másik fodrász van a településen) egy ember átlag 2000-2500 forintot hagy ott és van naponta átlag 10 vendége. Az mondjuk napi 20, heti 100, havi 400.000, ami annyira jó, hogy én öt év múlva se fogok fele ennyit se keresni, már ha kapok egyáltalán munkát a diplomámmal. Már ha nem hagyom ott az egyetemet. Ne izgulj, fodrász mindig kell, haja mindenkinek van és nők vagyunk, az utolsó fillérünket is ráköltjük egy vágásra. Ha visszaugorhatnék 8 évet, nem mennék 8 osztályosba, olyan középiskolába mennék, ami ad egy szakmát. De ha csak egy évet ugorhatnék vissza is segítene, mert előbb mennék hentes felsőoktatási szakképzésre, mint még egyszer a közgázra. Életem legszarabb döntése volt. Na de nem rólam van szó, hanem rólad. A lényeg, hogy szereted, amit csinálsz, és ha szereted, meg fogod találni a módját, hogy annyit keress vele, amennyiből kényelmesen, bőven megélsz. Sok sikert!
18/lány.
Ez attól függ, hogy milyen és mekkora vevőkört tudsz kialakítani. Az egyik mesterfodrász ismerősöm közel 1 millát behajt 1 hónapban, de abból fele elmegy a költségekre, de még így is megtakarítja kb a felét.
Egyik barátnőm is fodrász, de neki nem jön össze. 20-30ezret keres egy hónapban.. megélni nem tud belőle.
Az a lényeg, hogy tényleg jó legyen a munkád, mert akkor biztos nem hagynak el a vevőid és törekedj arra, hogy minél több embert állíts magad mellé és ne veszítsd el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!