Csajok! Melltartóval, vagy nélküle szoktatok aludni? Ha melltartóban alusztok, kihatással van a cicijeitek feszességére? Nektek milyen melleitek van? Feszesek, vagy lógnak?
Kedves másodok kommentelõ!
Akkor biztos szép cicid lehet ;)
Alakra gömbölyũ, vagy hegyes?
Küldesz róla képet? Vagy ha nem akarsz, nem kell :)
Puszi!!
Soha nem tudnék melltartóban aludni, nagyon kényelmetlen lenne. Én ha hazaérek, rögtön leveszem.
Nekem is nagyon kicsi a mellem, és feszes, nem lóg.
Ex nõm cicijei 85-ös és eszméletlen feszesek.
Ami a vetkõzésed, és a hideget illeti, cicibimbóid biztos "meghálálják", úgyértve, hogy alaposan kirobbannak, ha szabadon vannak ;P
Puszillak! :X
Én régen aludtam melltartóban, mikor még otthon laktam a pedo apámmal, csak azért volt rajtam nehogy meglásson.
Most azonnal leveszem a melltartót amint haza érek. Nekem nagy mellem van, nem lóg, szép feszes.
A barátnődnek mi az h 85-ös a melle? Milyen melltartót hord ? inkább azt ird meg:)
NĂŠzd, kedves utolsĂł hozzĂĄszĂłlĂł!
Cici mĂŠret ĂŠs melltartĂł tĂŠmĂĄban nem vagyok igazĂĄn jĂĄrtas, de a 85-Ăśs cicit Ăşgy ĂŠrtem, hogy 85cm a mellbĂľsĂŠge.
Lehet hĂźlyesĂŠget csinĂĄltam anno, de mĂŠrĂľszalaggal mĂŠrtem a mellbĂľsĂŠgĂŠt, persze ruha ĂŠs melltartĂł nĂŠlkĂźl. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!