Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok! Melltartóval, vagy...

Csajok! Melltartóval, vagy nélküle szoktatok aludni? Ha melltartóban alusztok, kihatással van a cicijeitek feszességére? Nektek milyen melleitek van? Feszesek, vagy lógnak?

Figyelt kérdés
Az ex barátnõm mindig melltartóban aludt és ezért kérdezem, hogy elveszti-e a feszességét a cici.
2011. okt. 16. 23:10
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
95%
max veled aludt melltartóban, nagyon kényelmetlen - szerintem, meg kb mindenki szerint, akit ismerek
2011. okt. 16. 23:13
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Baromi egészségtelen melltartóban aludni,pláne,ha merevítős!Amúgy is kell a pihi a mellnek,hogy egy kicsit a saját szövetei is tartsák a mellet ne csak a melltartó,különben elernyed. Az én mellem kicsi,feszes,szerintem ku.va kicsi,de legalább az nyugtat,hogy tudok hason aludni a nélkül,hogy megnyomódna!A szivacsos melltartó azért jó,mert a kicsi cickójú lányoknak is csinál legalább valamekkora mellet:D
2011. okt. 16. 23:20
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
ja ebből,csak azt akartam kihozni,hogy ha pici mellei voltak a barátnődnek,akkor lehet,h azért aludt melltartóban,bár azért,h a barátom ne lássa meg a kicsi melleimet még nem aludnék melltartóban,ha meg attól félt,h ha nem viseli folyamatosan,akkor lógni fog...na akkor meg buta:/
2011. okt. 16. 23:23
 4/29 A kérdező kommentje:

Kedves másodok kommentelõ!

Akkor biztos szép cicid lehet ;)

Alakra gömbölyũ, vagy hegyes?

Küldesz róla képet? Vagy ha nem akarsz, nem kell :)

Puszi!!

2011. okt. 16. 23:28
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem tudnék melltartóban aludni, nagyon kényelmetlen lenne. Én ha hazaérek, rögtön leveszem.

Nekem is nagyon kicsi a mellem, és feszes, nem lóg.

2011. okt. 16. 23:32
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
kerek,de nem igazán szeretnék küldeni képet,egyrészt azért,mert baromi lusta vagyok nekiállni magamat fotózgatni,meg baromi hideg van,hogy most levetkőzzek,harmadrészt meg hát na..:D,de eskü jól esett a bók! :D
2011. okt. 16. 23:33
 7/29 A kérdező kommentje:

Ex nõm cicijei 85-ös és eszméletlen feszesek.

Ami a vetkõzésed, és a hideget illeti, cicibimbóid biztos "meghálálják", úgyértve, hogy alaposan kirobbannak, ha szabadon vannak ;P

Puszillak! :X

2011. okt. 17. 00:30
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Nincs egy túlságosan nagy mellem de elég feszes és melltartó nélkül szoktam aludni. Egyébként már akkor megszabadulok a melltartómtól amikor hazaérek gyors leveszem aztán kész csak akkor veszem fel ha vendégek jönnek vagy én megyek valahova. Egyedül egyszer osztálykiránduláson aludtam melltartóba, nyugodtan le vehettem volna de nem tettem mert hát nem tudom :D 17/L
2011. okt. 17. 09:02
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Én régen aludtam melltartóban, mikor még otthon laktam a pedo apámmal, csak azért volt rajtam nehogy meglásson.

Most azonnal leveszem a melltartót amint haza érek. Nekem nagy mellem van, nem lóg, szép feszes.

A barátnődnek mi az h 85-ös a melle? Milyen melltartót hord ? inkább azt ird meg:)

2011. okt. 17. 11:57
 10/29 A kérdező kommentje:

NĂŠzd, kedves utolsĂł hozzĂĄszĂłlĂł!

Cici mĂŠret ĂŠs melltartĂł tĂŠmĂĄban nem vagyok igazĂĄn jĂĄrtas, de a 85-Ăśs cicit Ăşgy ĂŠrtem, hogy 85cm a mellbĂľsĂŠge.

Lehet hĂźlyesĂŠget csinĂĄltam anno, de mĂŠrĂľszalaggal mĂŠrtem a mellbĂľsĂŠgĂŠt, persze ruha ĂŠs melltartĂł nĂŠlkĂźl. :)

2011. okt. 17. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!