Csajok! Melltartóval, vagy nélküle szoktatok aludni? Ha melltartóban alusztok, kihatással van a cicijeitek feszességére? Nektek milyen melleitek van? Feszesek, vagy lógnak?
Figyelt kérdés
Az ex barátnõm mindig melltartóban aludt és ezért kérdezem, hogy elveszti-e a feszességét a cici.2011. okt. 16. 23:10
11/29 A kérdező kommentje:
A 85-Ăśs cicit Ăşgy ĂŠrtem, hogy 85cm a mellbĂľsĂŠge :)
Ami a melltartĂłt illeti, fogalmam sincs, milyen, hanyas mĂŠretĹŠ :/
2011. okt. 17. 17:19
12/29 anonim válasza:
Dehogy alszok abban! Itthonra is hülyeség felvenni. Énis úgy vagyok hogy hazajövök és egyből veszem le. Sőt télen, ha tudom hogy csak az utcára megyek, akkor se veszek fel melltartót. Nyáron meg ha lehet egyenesen kerülöm, mert beleizzadok, ami utána elég rossz érzés.
13/29 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó kommentelő! Igazad van abban és egyetértek veled, miszerint nyáron bele izzadnak a cicijeid a melltartóban, és emiatt megereszkednek melleid. Ha télen kimész az utcára, kiszoktak merevedni a mellbimbóid? ;P Amúgy elárulod, hogy feszesek-e a melleid?
2011. okt. 17. 19:51
14/29 anonim válasza:
Hogy merevedne ki? Ki se látszik a kabát alól. Amúgy igen feszesek, de félek hogy megereszkednek és nem lesznek mindig ilyenek.
22/L
15/29 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy kijönnek a mellbimbóid. De amint hazaérsz és leveszed a kabátod, biztos meglátszanak ;) Kezedet csókolom! :X
2011. okt. 17. 20:29
16/29 anonim válasza:
tegnap 11:57 válaszoló vagyok
Csak azért kérdeztem mert azzal hogy 85 nem tudom meg hogy mekkora csak kb:) az is számit hogy mell alatt hány cm. mert hiába 85 mellnél ha mell alatt 72, az ugy nem nagy mell.
nekem am 90 mellnél.
17/29 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm tőled a felvilágosítást :) Nem lehet mindenki egyformán okosok. :) Puszika!
2011. okt. 18. 14:11
18/29 anonim válasza:
Kedves kérdező, te nagyon perverz vagy. :)
Egyébként én sem szoktam melltartóban aludni, bár én ruhában sem tudok, melltartóban pláne nem.
19/29 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelő! Egyem a kis csepp szíved! ;) Ez nem perverzió, csupán egyszerű kérdés, amitől lefogadom, elpirultál ;P Jó legyél!
2011. okt. 20. 18:52
20/29 anonim válasza:
Nem a kérdésed miatt mondom rád, hogy perverz vagy, hanem a válaszaid miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!