Milyen zselével, viasszal stb. lehet aludni?
Figyelt kérdés
Üdv. olyasmi kéne mikor reggel hazajövök diszkóból, ne keljen hajat mosni szaladni mikor csak hideg vizünk van reggel 3-kor, mert a zselé húzza a hajamat ahogy ráfekszek :D
Szóval tartós valami, de könnyen "kirázható" lehessen a hajból :)
Ja és főleg ne legyen káros a hajra mert azokról az anyagokról nem hallottam sok jót...
2012. jan. 26. 09:47
1/9 A kérdező kommentje:
Olyan jó hogy semmi válasz féléve :D
2012. jún. 8. 15:09
2/9 anonim válasza:
Vegyél egy sűrű fogú fésűt, vizezd be (akár hideg vízzel is jó), és fésüld ki a hajadból a zselét. Nekem mindig kijön így a hajamból a zselé, pedig nem keveset kenek rá egy alkalommal.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld kéz! :)
2012. jún. 12. 09:01
4/9 anonim válasza:
Az előző vagyok. Milyen hajzselét használsz és milyen frizurát csinálsz vele?
5/9 A kérdező kommentje:
ilyen punck vagy hogy mondjam, oldalt rovid, fent es hatrul hosszabb. És taft zselé a fekete 5-tös
2012. jún. 12. 12:37
6/9 anonim válasza:
Megint én vagyok. Az olyan frizurát, ami neked van, néhányan cukros vízzel vagy mézzel állítják be (ezt itt a gyakorin is olvastam). Ezek legalább nem károsak a hajra, habár szerintem a zselé sem annyira káros, csak nem ajánlott naponta zselézni. Milyen gyakran zselézed?
7/9 A kérdező kommentje:
2 naponta, mivel naponta mostam a hajam és kezdett hullni, így bőrorvos adott sampont és 2-3 naponta hgoy mossam, helyreállt, oké..
Na most.. A cukros víz nem fog tapadni a párnán? Vagy ha kint esik az eső akkor nyalogatom magam? :D
2012. jún. 14. 13:04
8/9 anonim válasza:
a wax nem jó? tudom hogy későn, de csak most olvastam ezt a kérdést :D
9/9 A kérdező kommentje:
De örülök neki hogy szóltál :) Vax igen jó :) azt használom már
2012. dec. 3. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!