Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vélemények? 15 éves lánynak...

Vélemények? 15 éves lánynak ilyen a haja az szerintetek milyen?

Figyelt kérdés
[link] (a szíínes)
2012. ápr. 1. 18:19
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
én sem néznélek le a hajad miatt :) az enyém is kicsit más mint a többieké
2012. ápr. 15. 19:11
 22/24 anonim ***** válasza:

Talán mert japánban a (számunkra) szokatlan az megszokott -.-'....de mind1

Nagyon tré ez a haj és nem azért mert eltér a "megszokottól" hanem mert az ilyen kis tinik annyira idegesítőek ahogy mennek az utcán és szinte várják hogy beléjük kössenek hogy aztán mártírkodhassanak , meg nyafoghassanak hogy itt nem lehet senki sem egyedi...ez nem egyedi. Minden beképzeld magát másnak,jobbnak,egyedibbnek gondoló kis 15 évesnek ilyen haja van.Mellesleg ez egy stílus. Scene ha jól tudom de nem vagyok benne biztos. Amiből olyan sok van hogy már stílust neveztek el róla , az minden csak nem egyedi.

Én Imádok a Tallyból, Bershkaból,HM-ből stb vásárolni... be is baxna ha egyedinek hívnám magam :D...Na...te sem leszel egyedi ilyen hajjal, csak egy bohóc aki azt képzeli...:)

A személyiségeddel próbálj kitűnni...ne a kinézeteddel...!

2012. ápr. 15. 19:22
 23/24 anonim ***** válasza:
Így képen jól mutat,amihez az is hozzájárul,hogy szép a lánynak az arca,viszont ha élőben szembejönne velem valaki ilyen hajjal,biztos,hogy kinevetném.Komolytalanságot sugároz,nameg 15 éves vagy,jól tönkretszed vele a hajad.
2012. ápr. 15. 20:14
 24/24 anonim ***** válasza:
szerintem idétlenül néz ki, és senkinek sem áll jól. viszont ha neked tetszik, akkor nyugodtan csináltasd meg, ha szembejössz velem az utcán, úgysem nem foglak lenézni :DDD
2012. ápr. 15. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!