Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vélemények? 15 éves lánynak...

Vélemények? 15 éves lánynak ilyen a haja az szerintetek milyen?

Figyelt kérdés
[link] (a szíínes)
2012. ápr. 1. 18:19
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
öhh hát mint már írtam nekem volt a hajam már befesteve nálunk úgy van hogy az egész hajat nem lehet befesteni.. mármint lehet bele festeni csak egyszerre az egészet nem..) igen a szivárvány szin miatt félek is hogy hogy lesz de egy próbát megér..:)
2012. ápr. 1. 19:27
 12/24 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kicsit még várj vele, ez a szivárvány haj nagyon merész. Inkább még legyen egyszínű, mert könnyen lehet, hogy utána hamar megunod, vagy nem fog tetszeni magadon és nehéz lesz visszafesteni, mivel sokféle szín van benne és ha ráfestesz meg fog látszani hogy hol volt a sötétebb csík és hol a világosabb.
2012. ápr. 5. 14:47
 13/24 A kérdező kommentje:
Rendben megfogadom a tanácsod várok még ezzel a hajjal egy pár évet.. ha meg még pár év múlva is ez fog tetszeni akkor befestetem.:)
2012. ápr. 5. 18:59
 14/24 anonim ***** válasza:
Szerintem röhejes. Nem csak 15 éves lánynak, de még egy barbi babának is.
2012. ápr. 15. 18:48
 15/24 A kérdező kommentje:
Háát rendben:) Nekem tetszik de mindenkinek más az ízlése:) azért örülök , hogy elmondtad a véleményed:)
2012. ápr. 15. 18:51
 16/24 anonim ***** válasza:
te csak megerősítésre vársz h mondjuk igen jó ez a haj neked.:D én nem csinálnám nagyon tönkrevágná a hajam de ha tetszik akkor csináltasd meg és ha jól áll. bár ez olyan komolytalan.. pl egy iskolai ünnepségen ilyen hajjalxd am a linken nekem az első az a zöldes jobban tetszik:)
 17/24 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de attol nem neznek le senkit, akinek ilyen frizuraja van...
 18/24 A kérdező kommentje:
18:51 komolytalan és szerintem egyedi is:) pont amilyen én:)
2012. ápr. 15. 18:53
 19/24 A kérdező kommentje:
máásik 18:51 legalább te nem nézed le emiatt az embereket:) Ez jó dolog:)
2012. ápr. 15. 18:55
 20/24 A kérdező kommentje:
Am találkoztam már egy csomó emberrel aki viszont igen.. de végül is ilyen Magyarország nagyon sokan nem bírják elviselni ha valaki eltér a megszokottól... Nézzük pl. Japánt ott szinte minden 5. ember valamiben eltér a nálunk megszokottól és nem itélik el miatta ott..
2012. ápr. 15. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!