Ricinusolajról vélemények?
Nekem bevált a ricinus olaj. Nőtt rendesen, de már abba hagytam.
Ha megint növeszteni akarom, akkor megint ezt fogom használni.
Van akinek hullik a haja tőle. (mint az előzőnek), de sokaknak bevált.
Én egyre több embertől hallom, hogy hullik tőle a haja. Nekem sajnos nagyon zsírosodott a hajam tőle, pedig a ricinusolaj után 3x alaposan, bő, meleg vízzel mostam meg a hajam és utána egyáltalán nem volt olajos, tehát nem maradt benne. Mégis nagyon zsírosodott utána a hajam. :S
Ezek után inkább nem használtam többet, mert alapból zsírosodásra hajlamos a hajam.
Viszont tény, hogy sokan istenítik. Ez szerintem tipikusan olyan dolog, amit mindenkinek magának kell kitapasztalnia. Egy próbát megér, ha hullik a hajad tőle, vagy zsírosodik max. abbahagyod. :D
Én most das gesunde plus haar vital komplex-et szedek, nagyon szeretem. :)
16/L
Nekem egyáltalán nem hullik a hajam tőle.
Eddig csak 6-szor tettem fel a pakolást(1 hónap alatt), nem vettem észre még, hogy gyorsabban nőne a hajam.Talán több alkalom kell, vagy lehet, nekem nem is fog jobban nőni tőle.De igazán negatív tapasztalatom, mint hajhullás, zsírosodás nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!