"Futura" póthajról vélemények?!
Figyelt kérdés
varratni szeretném ezt a fajta műhajat :) hallottam már róla sok jót és sok rosszat is .. véleményeket szeretnék kérni , előre is köszönöm !2012. márc. 29. 15:48
1/3 anonim válasza:
műanyag hajat akarsz varratni? azt eleve szárítani is kérdéses ...
2/3 A kérdező kommentje:
ismerősömnek van neki bevált,bár hallottam sok rosszat is ,persze jót is. Állítólag öblítős vízben kell áztatni és akkor nem gubancolódik össze, nem tudom hogy milyen ezért kértem véleményeket,tapasztalatokat szóval csajok segítsetek :)
2012. márc. 29. 16:42
3/3 anonim válasza:
Nekem Futura póthajam volt. Abszolút nem voltam vele megelégedve,hiszen nagyon hamar elhasználódott és csúnya lett,ez alatt azt értem,hogy csomóssá,gubancossá,kezelhetetlenné vált. Hiába fésültem naponta 3x-4x és persze mostam meg.Olyan volt mint a Barbie-babák haja,szó szerint:)) mint a seprű. Jaaaaa, és hozzáteszem,hogy nekem csatos volt még csak nem is felvarrva volt. Szerintem nagy butaság lenne ha varratnád ezt a hajat mert nagyon megfogsz vele szenvedni. Kb. fél óránként fésülnöd kéne úgy összeáll,gubancolódik. Ha már varratni szeretnél akkor jobban ajánlanék eredeti hajat. Lehet hogy a Futura olcsó de meg is látszik rajta. Sok féle haj van a legdrágább az Európai de az a legtartósabb is és a legszebb persze azt is be lehet szerezni jó áron viszont az 4-5hónapig is fent marad. Ezen kívül még van az Indiai,Ázsiai amik szintén jó minőségű hajak. Ha annyira varratni szeretnél akkor szerintem áldozz rá kicsit több pénzt és ezerszer jobban járnál vele mint egy műanyag hajjal!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!