Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Avon Senses Spirit tusfürdő?...

Avon Senses Spirit tusfürdő? Vélemények?

Figyelt kérdés

2012. márc. 27. 17:37
 1/6 tetris ***** válasza:
Finom illata van, de semmi különleges.
2012. márc. 27. 18:06
 2/6 A kérdező kommentje:
felfrissit ?
2012. márc. 27. 18:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmi extra, szerintem nem egy jó tusfürdő. De ez igaz a többi avonosra is. Az illatuk jó, de nagyon szárítanak. Ilyet még más tusfürdőkkel nem tapasztaltam, de ezek nekem ha pl. van egy kis seb rajtam akárhol vagy alapból "ott lent" is nagyon csípnek és marnak. Most ezt a Spiritet használom, de ha elfogy tuti nem veszek többet avonos tusfürdőt.
2012. márc. 27. 18:26
 4/6 A kérdező kommentje:
nemáár, pedig rendeltem belőle :/
2012. márc. 27. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jó illata van, nekem annyira nem szárítja a bőröm.
2012. márc. 27. 21:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia. Erre csak az tudom mondani, kinek mi válik be. Addig míg nem próbálod ki, nem tudod valóban használ-e, a te bőrödet szárítja-e. Én csak avonos tusfürdőt használok, én szeretem őket, mert tartós az illatuk, s nekem nem szárítják a bőröm. Ha felfrissülést akarsz én inkább a Lagoon-t ajánlanám, nekem az az egyik kedvencem. Az valóban frissít:)
2012. márc. 28. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!