Száraz samponról vélemények?
Azt hallottam, hogy ugyanaz, mint a hintőpor. Vagy milyen az állaga? Tényleg használ?
Köszönöm előre is a válaszokat!
120 éve kipróbáltam a kimondottan száraz samponnak nevezett terméket és igen, teljesen olyan, mint a hintőpor. Marketing ez is, csökkentett mennyiség, drágán. Itthon mindig van sima hintőporom, ha úgy adódik, azt szoktam használni. Nem tudom mire gondolsz a "tényleg használ" kérdéssel, de nehogy azt hidd, hogy ettől majd tiszta lesz a hajad,illetve olyan, mint amikor megmosod..
Én akkor szoktam használni, ha már kezd zsírosodni a hajam töve és mondjuk éppen nem volt időm hajat mosni sem, de hirtelen el kell ugranom valahova, illetve korábban, ha bulizni mentem és füstös volt a hely, akkor sem mostam meg, hanem picit szárazsamponoztam. Ez annyit tesz, hogy vékonyan és mindenhol behintőporozgatom a hajam, majd NEDVES törcsivel az egészet áttörlöm.. Egyébként ezután olyan szinten formázhatom a hajam, hogy még frissen sem, baromi jó esése lesz és úgy tűzöm fel, ahogy csak akarom.. Buliba pl csúcsszuper frizukat tudtam csinálni. Ha ezt nézzük, akkor használ!! :) Igy még 1, max 2 napot lehet kihúzni hajmosásig. De azt nem helyettesíti!!
hja, s amióta elmeséltem/megmutattam ezt a barátnőimnek, azóta és a mai napig ők is használnak hintőporozást végszükség esetére.. :) Sok sikert Neked is!
Nekem nagyon bejön! Rövid szőke a hajam és elég hamar zsírosodik. Két naponta mosom. A második nap szoktam használni a szárazsampont. Csak a hajtőhöz fújom, majd átborzolom. Nagyon jó illata van és eltűnik a zsírosság.
Ami nagyon jó, az a Lee Stafford (Douglas-ben kapható)
Én Dryt használok nagyon ritkán.
Sajnos nagyon gyorsan zsírosodik a hajam és pl. buszos külföldi utazásoknál a wcben megcsinálom a hajam, mert 1 nap után vállalhatatlanul néz ki sajnos a fejem annyira zsírosodik a hormonok miatt... :(
Amúgy szerintem jó. Sötét hajnál arra kell vigyázni hogy ne rakj rá túl sokat mert nem nagyon tudod kiszedni és fehéres lesz. A szőkénél is érdemes rá figyelni, mert lisztes hatása lesz ha túl sokat teszel rá - nehéz annyit kifésülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!